♡ Fast i hissen men nu är det HÖSTLOV ♡

Hej hej, 
 
Äntligen lov! "Tjuvstartade" lovet med att bli sjuk så var hemma igår men känner mig bättre idag. 
I torsdags så skulle jag, Olivia och Sanna vara snälla och hjälpa våran matte/no lärare att bära ut lite kartonger som vi hade använt på lektionen. Vi tar hissen ner, hinner inte så långt innan hissen stannar...  Får ingen panik alls, hatar att åka hiss, tar hellre trapporna men kände för att vara lite extra snäll och det är klart att hissen stannar just då. Men vi fpr igpng den igen men så stannar den igen... men tillslut kommer vi ner och våran lärare inser just att vi inte ska lämna kartongen där utan att vi ska upp igen och lämna den på ett annat ställa så det var bara att ställa sig i hissen igen och åka upp... Sen när vi då fått ut all kartong smäller dörren igen och vi får panik som tur va gick den lätt att öppna ;) Vad lärde vi oss på detta?! Det är ingen hitt att föröska vara snäll mot läraren.  
Sen på kvällen var jag sjukt taggad för träningen men aa vet inte om det blev så bra när jag kom dit. 
 
Imorgon så ska jag slappa sen ska jag träna en kortis och sen vara tränare i två timmar, men det ska bli kul, ska ha två nya grupper så det ska bli kul att se vad dom kan. 
 
Förut gick jag in på Instagram, som vanligt eftersom jag är helt beroende av instagram. Och vad ser jag?! jo att The Fooo kommer till Göteborg!!!!!!! WOOHOOOOO!!! Och det är nu till veckan tror jag, hoppas verkligen att jag kan gå och attt det inte krockar med någon träning. Skulle varit såååå kul att få se dom.
 
Kännde att inlägget blev lite långt men jag hoppas att ni orkade läsa allt. 
 
Vill bara säga grattis till Felicia som äntligen fyller femton, som hon har lägntat efter detta! Stort super grattis igen!!
 
Hope you like it, love E 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0