Sängen nästa

Haj!

Nu har jag äntligen pluggat klart så jag inte behöver sitta i morgon på rasterna och kan göra något annat "roligt" på iupn.

Idag när jag kom hem från skolan satte jag mig och åt och sen plugga sen till ishallen för att ha benstyrka och sen två timmars is, gick ganska bra min lutz eller hur det stavas va jätte fin behövde "bara" landa på ett ben sa Agneta. Programmet gick ganska bra, satta axeln men det var folk i vägen så kom tidigt. sen kärde vi show och nu är ett nummer klart, jippi. tyckte att det blev super, bara att problem kvar.... kläderna. Jaja det löser vi. sen hem och plugga och nu blir det sova ocg sen upp igen för att gå till skolan och sen träna, showträningen en stund i morgon också tror jag. jaja godnatt

Love ❤


Äpple

Hej svejs äppleskrutt ;)

sitter just nu och käkar ett äpple kom nyss hem.
Lämnade in min dator idag, så får den förhoppningsvis igen nästa vecka.

Sen blir det träning, tror att vi ska köra lite show för Lisa va inte med när vi har börjat på ett nummer.

Jag och Olivia har planerat bio nästa vecka så det ska bli kul, vet inte vilken film vi ska se än men det löser vi då ;)

Är det något med roligt jag kan skriva?

Dagens outfit är en grå trekvartsärmad tröja lite pösig och go, ett par svarta byxor från gina tricot med dragkedjor och mitt armband från bling och till detta kör jag uppsatt hår i en donut. Jag vet inte hur ni gör en donut men det dom passar mig bäst är att "rulla" in håret för då det min donut mycket fylligare och snyggare ut eftersom jag inte har så tjockt hår.


Love ❤


Slöing

Hej!

Hemma från träningen nu. Den gick väl sådär, är inte jätte pigg så det kanske va därför.
Nu så ska jag plugga lite och sen så ska jag dela upp alla kakor som jag har sålt. Kan ju säga att det kommer ta ett tag.

Sen så ska jag äta också men jag vet inte riktigt vad.
Ikväll kommer jag sitta bänkad framför tvn och kolla på Maria och Mindy, dom är bara för sköna.

Imorgon så ska jag lämna in min dator, igen... Skulle kanske få numret till dom vi lånar datorerna från så jag kunde ringa och säga hur många gånger jag har fått lämna in den och att jag vill ha en ny, för det är inte jag som har gjort sönder den den är ett måndagsexemplar.

Aja men nu så ska jag plugga lite.

Love ❤


Godnatt

Då säger jag godnatt och sov gott ;)


Låten som spelas nu

 
 
Denna har spelats varm idag på spotify.

Ny vecka nya tag.

Första dagen efter lovet avklarad. Känns skönt att komma tillbaka till dom vanliga rutinerna, men oj vad svårt det var att ta sig upp ur sängen. 
 
Nästa vecka så är vi lediga på måndag, hemstudiedag så ska försöka göra allt innan så blir det toppen.
Ingen mjukstart direkt... om man hade matte grejer kvar ska allt det vara klart, skönt att jag ör klar med allt och sen ska men fixa det sista med bokredovisningen, och sen så är det två biologi uppgifter och en engelska.
Så nu blir det plugg plugg plugg.
 
Idag fyller snyggingen Danny år. Grattis :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu så ska jag se om jag har fått något mail från min lärare så jag kan plugga lite.
 
Love 

Köttbullar och skratt

 
Idag så skulle vi till kyrkan klockan 12 för att gå på dopgudstjänst och sen ha läsning efter. När vi kommer din är det hundra barn i kyrkan och alla skriker och leker överallt. Så vi tar oss upp till läktaren och sätter oss där. Sen visar det sig att det är tre dop... så vi tror ju att det ska ta typ en och en halv timma men på tjugonio minuter är vi alla tre dopen slutförda, snacka om att prata fort.
Och herre gud, och så ska min inte missbruka guds namn, vad vi skrattade idag. När vi hade lunch så satt våran prästs son med oss för han jobbade som vaktmästare i kyrkan idag. Vi skrattade åt allt och inget.
Sen innan vi skulle gå så fick vi var sitt "hänge" till ett halsband.
Gjort av olivträd från Israel eller vad det va han sa. Inte den bästa bilden men orkade inte sitta i en halvtimma för att det skulle bli en bra bild. 
 
Sen direkt till ishallen för att vara tränare. I slutet körde vi en tävling och dom vill eköra igen och igen och igen och ville inte så av isen, så nästa vecka får vi nog köra den igen. 
 
Imorgon är det skola igen. Tagga massor av läxor igen. 
 
Love 

sportlovet i bilder

 
Love 

Tidsinställt i kyrkan

Hej just nu sitter jag i kyrkan.
 
Slängde ihop ett "collage" igår innan jag gick och la mig, allt är från gina tricot, mixa och matcha med dom färgade jeansen och en snygg enkel tröja, eller kanske ta en enkel topp och matcha med en blazer. Ta det ni känner er bekväma i skit i vad folk tycker känn dig bekväm i det du har på dig.
 
Love 

Tävling avklarad

Gud vilken vacker bild... aa iaf tävlingen avklarad, är inte nörjd med åket men för det dåliga är jag grymt nöjd med en tredje plats. Axeln gick åt helvete, och jag va vinglig hela alltet för jag fick ont i knät i ett fall.
 
Imorgon så ska jag vara i kyrkan klockan tolv och vara på dopgudstjänst och sen är det läsning fram till tre och sen raka vägen till ishallen och vara tränare, tror att det bara blir jag och Linnéa om hon kommer.
 
Imorgon tävlar dom andra tjejorna i min grupp. Så lycka till till dom. 
På måndag börjar skolan igen, jippi... nope men ska bli kul att träffa Olivia och dom andra i klassen.
 
Någon gång i veckan kanske jag kan visa vad jag har för smink nör jag tävlar, för det va någon som ville det för ett tag sedan. 
Om det är någon ni vill se eller inte så är det bara att kommentera.
 
Glöm inte att boka biljetter till showen i april. Uddevallakf.se
 
Love 

Tidsinställt

 
Lite inspirationsbilder från weheartit.
 
Love 

Fredagsmys

Tjoflöjt på er gött folk. 
 
Träningen idag var underbar! programet gick inte så bra men satte axel typ många gånger och min liggpirr har blivit mycket bättre, hoppas att det håller tills imorgon.
 
Lottningen har inte kommit ut än så är fortfarande lite spänd för när jag ska åka... vet egentligen inte varför men så är läget iaf. 
Lilla Linnéa klarade sin axel för första gången så grattis till henne. Och Matilda gjorde supersnygga dubbel öglar idag. snart ska fan jag också testa upp så vi kan tävla mot varandra ;)
 
Imorgon har jag gjort en tidsinställt inlägg, för jar tror inte jag hinner blogga imorgon. 
 
Sov så gott
 
Love 

Macrons

Jag skulle vilja prova att göra macrons någon gång, har aldrig smakat men dom ser ju helt underbart goda ut. 
bilder från weheartit.com
 
Love 

Förberedelser.

Idag började vi med nummer två på isshowen, tror att det kan bli riktigt bra men avslöjar inget än.                        Nu Kan redan börja beställa förköpsbiljetter på uddevallakf.se Så in och gör det nu ;) Det kommer bli en super show!    
 
Träningen för övrligt gick bra, känner mig i ganska okej form för tävlingen i helgen. Lite småförskyld fortfarande men det får gå ändå. 
 
Annars idag har jag inte gjort något alls. Imorgon, sista dagen på lovet ska jag sova så länge jag kan och sen så blir det sista träningen inför tävlingen så då hoppas jag att det ska gå riktigt bra.
 
Jag tävlar på lördag efter middag så jag bloggar nog inte på lördag vi får se, men det kommer antagligen komma ut bilder på instagram så kolla där @emmieberntsson.
 
Men köss på er.
 
Love 
 
 

Skype

Tjoflöjt, snackar med amanda på skype. Igår efter träningen så åkte jag till henne. Sen så sov jag där, idag har vi bara softat.
 
Har seriöst inget att skriva.
 
Kan ju skriva att Joanna har bytt bloggportal eller vad man sak kalla det. Http://nattstad.se/atjoanna
 
Love 

18 Februari

Vaknade halv tolv idag, gött. Skulle egentligen varit med joanna idag men hon blev sjuk :( Så jag tar en slappar dag och försöker bli på topp så jag kan prestera super på lördag när jag ska tävla.
 
Igår va jag i ishallen typ hela dagen. va dör första gången klockan nio för att kolla på Matilda. Sen vid två åkte jag hem och åt och sen klockan fem var jag i ishallen igen för då var det skridskoskola. Och så va det tvvå tjejer som kommer fram och kramar mig och bara ååh jag har saknat dig, och vi träffades liksom förra veckan. så gulliga är dom. Sen så var det slut och jag gick för att ta av mig skridskorna och då frågar Agnes mamma och jag vill träna för Agnes skulle träna. Så jag, Agnes, Sara, Elin och Klara på isen och tränade. det va skit skönt att få plats på isen när man åkte. Och det gick ganska bra, sen kom jag hem och så gjorde vi hemmagjord pizza supergott. 
 
Och om ni scrollar ner lite så hittar ni veckan i bilder. 
 
Imorgon så blir det konfaläsning och sen direkt till ishallen för träning. 
 
Men ni får ha det gött
Love 

Veckan i bilder

Love 

Ishall

Vaknade idag av att min lillebror kom ner och ville att jag skulle följa med till simskolan så snabbt upp och klä på mig och sätta mig i bilen sen iväg hämta Joanna och upp till ishallen och kolla när Filippa och Paggy tävlade. Super duktiga var dom!
 
Imorgon så ska Matilda tävla så klockan nio ska jag vara i ishallen och kolla (tur att man är morgonpigg... eller inte.)
Sen när matilda har tävlat så ska jag på gudstjänst, har snart gått på alla. efter det så vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på antagligen isahllen igen och kolla på prisutdelningen. 
 
Självklart kollade jag på melodifestivalen. Men jag vet inte riktigt vad jag ska säga.... JO! HUR FAN RÖSTAR SVERIGE?! nej men det va inte jätte farligt idag men om jag röstade själv hade jag inte valt Caroline af Ugglas, inte den bästa artisten jag vet. Är det bara jag som har svårt att säga artist? 
Aja men jag har fortfarande inte fått tummen ur att ladda över bilderna från i torsdags ;)
 
Love 

Sportlov

Jippi! lov! JAaa! sjukt gött med lov.
 
Idag så gick träningen ganska bra och vi började träna på ett shownummer idag och jag tror att det kan bli roligt.
Imorgon så är det klubbtävling i ishallen så ska dit vet inte hur länge jag stannar, blir även ishallen på söndag då proffset Matilda ska åka.
Kommer skrika så jag inte har någon röst kvar ;) Nu behöver jag bara testa den där jävla fri tvåan så kan jag också tävla med proffset :D
 
Just nu sitter jag och "kollar" på farmen. Tänkte kolla på något roligt på datorn, men har inte kommit på vad det är än.
 
Jaja men bilder från igår kommer när jag hinner och orkar.
 
Love 

Strömavbrott

Ja idag blev det strlömavbrott i halva stan typ...  
Idag har jag inet gjort så mycket pluggat lite och typ kollat på gossip girl.
 
Imorgon är det idrotts dag, jippi ;) Haha först blir det disco bowling och sen blir det ishallen. Bästa sättet att fira alla hjärtans dag med underbara Olivia. Sen så ska jag försöka träna. 
 
Känner att detta inlägg är jätte tråkigt för jag har inget att skriva om. kan försöka ta lite kort i morgon. Får se om jag orkar.
 
Men nu har jag absolut inget att skriva så tjohej!
 
Love 

Pannkakans dag


Maria och Mindy

Tjoflöjt! ligger i sängen och kollar på Maria och Mindy haha så sköna, hennes glassamling ;)
 
Idag så blev det en tur till torp med olivia. Köpte detta.
 
En kabukiborste från H&M 60 kronor.
 
Tussar så att man kan göra liknande
Köpt på kicks för 25 kronor.

 Örhängen från Bikbok 60 Kronor tror jag.
 Nagellacksremover från kicks 45 koronor.
 
Och en hamburgare och glass.
Detta var dagens shopping. 
 
Olivia köpte en mascara och dom tussarna, tror jag.
 
Men nu blir det att sova en stund och imorgon blir det träning, tränade inte idag för har lite ont i halsen men nu känns det bättre.
 
Love 

Snackis, snackis, snackis

Hej, antar att ni redan vet detta men jag måste bara skriva detta jag också.
 
Danny Saucedo och Molly Sandén är ett par. Såg detta i morse när vi fick göra lite vad vi ville medans vi väntade på att alla skulle bli klara, haha jag och Olivia har gått och pratat om det lite hela dagen ;)
 
Men iaf, Igår så åkte jag iväg till kyrkan för att gå på gudstjänst och vara med Amanda efteråt, vi hade det gött och snacka lite, vi hade mycket att snacka om hade inte träffats på jätte länge.
Sen så åkte jag upp till ishallen för att vara tränare föm mina isspöken ;) 
 
Idag så har jag varit i skolan. Var lite hängig, ont i halsen tät och näsan rinner och är trött. Men får vila ut mig om en vecka. 
Denna veckan har vi ett prov, två test, en inlämnings uppgift och en friluftsdag, sen är det lov och då blir det konfaläsning och att sova! haha.
Kanske ska se om jag kan få någon att hänga med på bio. Sen någon gång i veckan eller under lovet ska jag ta mig ut till torp och göra slut på lite pengar, haha. Har inte lycklats med det på hur länge som helst känns det som. Det kanske är bra i och för sig ;)
 
Men nu så ska jag gå igenom det sista inför läxorna denna veckan så jag är super säker.
 
Ha det gött!
Love 
 

Sängen nästa.

Hej, är trött så nu bär det av mot sängen så jag skriver imorgon när jag kommer hem från skolan.
 
Här får ni en bild på ett bar gulliga örhängen.
Dom finns på gina tricot och kostar 60 kronor.
 
Love 

Tyckande om Melodifestivalen


 
 
Tjohej alla nattugglor ;) ❤
 
Såg ni Melodifestivalen ikväll? 
Denna deltävlingen var ju bättre än den förra! Men jag vet inte riktigt hur svenska folket röstade? Erik till andrachansen och hon där Louise kunde gå till final, inte min favorit låt...
 
Bananens låt sitter redan på hjärnan, tänk när den kommer ut på spotify, Haha.
 
Ja mycket tyckande kring melodifestivalen som alltid och någon kommer väl anmäla denna deltävlingen också -.- (haha när började jag göra sånna smilys?)
Lite roligt var det allt när Danny sa att det va en undersökning om vem som va den bästa programledaren och sen han bara och jag kom två. Började ju skratta lite smått.
Men nog pratat om melodifestivalen.
 
Imorgon så blir det kyrkan och sen så blir det kanske en stund men Amanda och sen till ishallen för att vara tränare.
 
Love 

Beroende

Måste bara tipsa om detta spel! Finns på facebook och att ladda ner till mobilen, både android och till Apple ;)
 
Är kanske inte det nyaste spelet men just nu är jag beroende! 
 
Candy crush saga heter det ;)
 
Hope you like it 
 
Love 

Fredag och Lördag

Tjolahopp!
 
Gött med helg! Igår så hade vi ju träning gick la sådär, varken bra eller dåligt. Vi fick reda på vad vi skulle vara på ett nummer på isshowen, håller det fortfarande hemligt här på bloggen ;) 
 
Sen skulle jag mamma och lillebror svänga in och handla lite fredagsmys, och vi tar det gasnka lugnt för vi hade inte så bråttom. men det va fler som också bara skulle köpa lite fredagsmys.... hur lång kö som helst. 
 
Idag har jag inget planerat, är förkyld och så, så det blir nog mys i soffan hela dagen och sen ikväll ska jag sitta bänkad framför tvn och kolla på melodifestivalen.
Såg förut att Bananen skadade sig igår på genrepet, haha. Hoppas att han är bättre idag, kollade faktist inte på han förra året... Så får kolla på han nu ;)
 
Läste lite bloggar förut och då der jag denna bilden 
 
Det var en pappa som var trött på att hans dotter satt vid datorn hela dagarna så om hon inte kollar facebook på fem månader får hon 1300 kronor, själv skulle jag inte velat ha så länge ;)
 
Men puss och hej
 
Love 

Melodifestivalen Göteborg

Förra året var jag på genrepet på melodifestivalen i Göteborg och det var så mysigt och roligt, bara jag och mamma. Skulle varit sjukt kul att åka dit igen.
 
 
Love 

Klänninar

Är sjuk idag så fick för mig att börja kolla på klänningar inför konfirmationen i slutet av April, ja okej jag vet att det är långt kvar men tiden går så fort och så har vi showen och då kommer det vara fullt upp med den. 
Men jag vet inte riktigt vad jag är ute efter.
 
Någon som kan komma med hjälp?
 
Love 

Erika Persson

 
Jag och Olivia var helt besatta av Svenska Hollwood Fruar och Olivia skickade denna till mig, kännde att jag var tvungen att dela med mig av denna "underbara" sång.
 
Love 

Video

Tjo flöjt allesammans!
 
Haha vad va det jag kom på då ;)
 
Har försökt hela dagen med att lägga ut den där jävla videon men vet inte hur jag ska få ut den... Lite smått irriterande.
 
Idag så var det skolan som vanligt inga roliga lektioner idag häller. När jag kom hem åt jag rostade mackor med jordgubbsmarmelad och jag kan säga ett det var tummen upp x2. Eftersom jag skadade mig igår så tränade jag inte idag, mamma tycker väl inte att jag ska träna imorgon häller men det vill jag ;) vill träffa mina älskade knäppisar. 
Så vi får se hur det blir med det. Annars idag har jag bara surfat runt lite på datorn och kollat på LOL eller vad den heter, lite efter kanske som såg den första gången idag. Vet inte riktigt vad jag tyckte om den, den var varken dålig eller bra, haha. 
 
Nu hade jag tänkt att läsa lite innan jag somnar, haha tänker det varje kväll men det blir att jag fastnar vid mobilen eller datorn men nu ska jag hinna läsa en kortis så jag blir lite trött.
 
 
I love U ;)
 
Love 

Dagens skratt

 
Såg denna igår så här har ni den. 
Älskar den "stora" tjejens skratt så otroligt mycket.
 
Underbar!
 
 
Love 

Inspiration Eye

 
 
 
Jag vill ha långa ögonfransar... någon som har något tips?
 
Love 

Emmie Tipsar

Hej :D
 
Jag vill tipsa om en app till iPhone, vet inte om det finns till android tror dock inte det.
 
Appen heter cocoppa där han du göra ditt egna utseende på appar. T.ex. kan du fixa så facebook appen blir rosa och göra "genvägar" till olika kontakter du smsar med mycket eller kanske ringer. Du kan även göra din egen design på en genväg till denna bloggen ;) eller någon annan hemsida. Eller varför inte ta en design någon redan gjort.
 
Så här ser mina appar ut än så länge. Kommer fixa mer när jag får tillbaka min IPhone 5.
Så om du vill fixa din egen design så skapar du som en genväg till den appen :D ett fiffigt sätt att fixa din stil i din iPhone. Så jag har Mamma, Pappa, Olivia och Amanda som snabb genvägar som sms. Har även fixat instagram appen lite snyggare.
 
Denna appen är gratis. Det är ganska svårt att förklara hur du ska göra men greja lite med den så kommer du att förstå. Om du har några frågor så är det bara att kommentera. Kanske kan göra ett videoinlägg imorgon hur jag gör.
 
Haha visst har jag snygg bakgrundsbild ;)
 
Love 

Skadad

Hej alla snyggingar!
 
I skolan idag så hände det inte så mycket. Vi gick till biblioteket, jag och olivia tog lite varm choklad och satte oss sedan och skulle jobba men vi han inte jobba så länge innan vi fick gå hem.
Direkt efter biblioteket kom mamam och hämtade mig och vi åkte till ishallen. Jag han väll träna i en halv timma innan jag ramlade och nu har jag jätte ont i axeln så imorgon blir det ingen träning. :(
 
Annars i morgon händer det ingenting.
 
Här är en väldigt fin bild Olivia tog på mig idag när vi satt och jobbade. Men här är då dagens outfit 
/   Tröja - Gina Tricot   /   Byxor - Gina Tricot   /   Armband - Bling etc   /   Halsband - Glitter   /   Hår plattat men eftersom det regnade så blev det vlite vågit   /
 
Detta var väl denna tråkiga dag, så bye Love U!
 
 
Love ❤

Halsband

 
Här har vi då halsbandet jag köpte i lördags. Långt halsband med silvrig "kedja" och en lite berlock med diamant, text och pärla.
 
Love ❤

Veckan i bilder

 
Love ❤

Ändrade planer

Ja det blev ändrade planer så har inte hunnit fixa med bilderna. Men imorgon lovar jag att dom kommer upp ❤

Love ❤


Inspiration Gina

 
Slängde ihop detta snabbt nu innan jag ska äta och datorn dör 
 
Love ❤

Q/A

Hej skulle du kunna göra en video vad du har i väskan? Kram
 

Hej, självklar skulle jag kunna göra det :D Kommer så fort jag hinner. På onsdag kanske. Kram.
 
 Love ❤

Q/A

Hej skulle du kunna göra en video vad du har i väskan? Kram
 

Hej, självklar skulle jag kunna göra det :D Kommer så fort jag hinner. På onsdag kanske. Kram.
 
Love ❤

Ögongodis

Jag och Olivia har haft fullt upp att kolla och prata om vårat ögongodis.
Haha, den stora snackisen mellan oss tjejor efter helgens premiär.
 
Staratade dagen med att muntligt "prov" om doping, tror ändå att det gick ganska bra. Sen fick vi ett oförberett läxförhör i matte... Inte lika roligt men jag gjorde det jag kunde och det får räcka.
Om en stund så ska jag kanske åka och prova ett par nya skridskor, behöver ett par nya nu.
 
Imorgon blir det biblioteket en snabbis med klassen, för att lämna tilbaka böckerna vi låna för några veckor sedan.
 
Hade tänkt att ladda över bilderna från förra veckan nu så, See u!
 
Love ❤

Arg tjej här

Har försökt att ladda upp bilder på bloggen nu ikväll men det vill inte funka så imorgon när jag kommer hem från skolan ska jag fixa blid på halsbandet jag köpte och veckan i blider.
 
Idag fick jag en possetiv överraskning när jag kom till kyrkan, haha hade bara 6 stycken kvar att gå på så efter idag var det bara fem kvar, detta gillar vi. Sen blev jag och Moa väldigt glada när vi upptäckte att gudstjänsten bara höll på en timma, det gillade vi också ;)
Sen hem och plugga lite och iväg till ishallen och vara tränare. Det va väl roligt, dom börjar bli så duktiga mina små gulliga isprisessor och isprins ;) 
Sen blev det en timmas träning och ja det gick väl ändå ganska bra tycker jag.
 
Imorgon så är det skolan och efter vet jag inte riktigt vad jag hittar på.
 
Men som sagt imorgon kommer bilderna.
 
Love ❤

Be true to your heart

Idag så böev det en sväng till torp med Moa och oj vad vi har skrattat. Hoppas att vi kan göra om det snart igen.
Köpte ett halsband, bild kommer imorgon orkar inte ta ett kort nu. När jag kom hem så gjorde jag pizza och sen såg jag på melodifestivalen. Va inte den bästa deltävlingen jag har sätt men oh my god vi snygg Danny va ;) 
Längtar tills nästa lördag så jag får se vad han bjuder på då.
 
Sen tycker jag att alla säger grattis till Miirvel för att hon va så otroligt duktig idag när hon tävlade så GRATTIS till henne.
 
I morgon så blir det upp med tuppen och gudstjänst, jippi. bara typ 8 kvar eller något. Sen så på eftermiddagen ska man vara tränare och sen blir det en kort träning. Sen ska jag hem och sova ;)
 
Men imorgon kommer veckan i blider antagligen kommer den på kvällen så titta in någon gång under dagen och sen under kvällen :)
 
 
Love ❤

Q/A

Kan inte du lägga ut lite bilder på typ fina kläder?

 

Jo visst det skulle jag väl kunna göra. Vet inte riktigt vad jag ska ta för sida men kan lägga ut när jag orkar.
 
 
Love ❤

Peppad till tusen

Hej alla underbara människor!
 
Vart har jag varit? Jo jag har varit i ishallen och i skolan ;) Haha.
Igår när jag va på väg hem från skolan fick jag ett meddelande i gruppchatten på kik "är det någon som ska träna idag?" och jag skulle ju träna så jag svarade jag och då fråga hon när jag skulle komma. och jag sa att jag kommer typ vid kvart i fem... men då hade vi tydligen fått ändrade träningstider så springa hem och snabbt byta om för det var träning om tjugo minuter ;)
 
Gick sådär igår.
 
Idag så upp och iväg till skolan och så skulle jag och Olivia hålla i idrotten idag. Vi körde dans ;) Inte det populäraste man kan göra i våran klass men det är ju också ett idrottsmål. Sen direkt till ishallen för två timmars träning. Och vet ni vad? ;) Jag stod axeln ordentligt och den va "bra" har inte stått så många denna säsongen men nu du, flera stycken! så nu är jag pepad. Sen hoppade jag över fysen för att det var konfaläsning, så direkt iväg till den. Så nu har jag äntligen kommit hem, eller aa jag har varit hemma i kasnke en timma.
 
Morgondagensplaner.
Bler en sväng till torp med underbara Moa. Sen blir det men och kolla på Mello. På söndag är det gudstjänst tror jag och vara tränare ocg sen träna en timma efter det. och in i mellan så ska man kanske plugga lite också.
 
Men nu blev detta inlägget jätte långt så av slutar detta med ett maddelande till Matilda. Jag tod den bilder du hade på bloggen.. tånkte måla den i bilden om det är okej ;) ❤ Och lycka till med tävlingen i morgon Miirvel.
 
Love ❤

RSS 2.0