Different is beautiful

tisdag onsdag torsdag FREDAG
 

Jippi äntligen fredag! Haha okej somamrlova alla dagar är sköna men känslan när det är fredag sitter fortfarande kvar. Vill inte tänka på att skolan snart börjar men fick en toppen nyhet igår, eller ja, jag gillar det Olivia ska bara vara ute och resa i en vecka istället för två så kan börja skolan med olivia och sen sticker hon och blir super brun ;)
 
Under veckan har jag varit i smögen där jag hittade världens snyggaste plånbok som jag verkligen ville ha men nope, no money. 
Det har varit världens åskoväder hela dagen blixtrade och mullrade det, överdriver inte. Och igår hade jag även en nästan en heldag med Moa, det va ju typ flera degar sedan vi träffades och vi smsar ju bara varje dag och ändå har vi alltid så sjukt mycket att berätta. 
 
Sitter nu och väntar på att Olivia ska komma hem från där hon är ;) så vi kan gå ner och röja på stan lite. 
Får se när det blir men hoppas det blir snart.
 
Dagens outfit // Höga shorts - Vero Moda // Halv kort tröja - Gina Tricot // Skor - Din sko // Armband - Thomas Sabo //
 
Hope you like it, love E ♡

Solig måndag

Fortfarande 100 grader varmt och suoer soligt om dagarna, så ska en sommar vara! Igår tänkte jag vara duktig och göra flera inlägg, tror ni det blev så... Nej för blogg.se appen är värdelös. Har lust att byta bloggpportal för att kunna blogga från mobilen. Igår såg det ut som E6 hade flyttat på sig och hamnat ovanför vårat hus, innom loppet av en timma om inte mindre var det, två luftballonger, två vanliga flygplan, en glidflygare eller vad det heter, sen kom det ett annat konstigt flygplan och en massa fåglar. Blev inte så bra bilder så här är några som man ser att det va luftballonger.
Va och badade igår också, super duper varmt måste jag säga! 
 
Idag så käkade jag calippo och oj va längesedan det va pch va gott det va också. 
Så kände jag om denna dagen.
 
Imorgon blir det softis dag med Olivia på stranden typ! love it!
 
Hope you like it, love E ♡
 
 

don't try to be someone else, be yourself

Hej gott folk! Har precis kommit hem och lagt mig i sängen för att sova ett par timmar. Ikväll tog jag fyrhjulingen på en tur till Moa och vi kollade på film och käkade glass, vi haf varot med varandra i typ en vecka men har forfarande massor av grejer att prata om ;) sen skulle jag äta så då gick jag hem till min farbror/Moas granne och käkade där. Fick även kladdkaka efter som att det inte är en vanlig dag idag för idag är det min namnsdag ;)  härligt att det ser ut som att sommaren är här för att stanna!! Det gillar vi starkt! 
 
 
 
Hope you like it, love E ♡
 

Home sweet home

Home home home såå skönt ibland. Har nu kommit hem från en vecka fylld med blod, svett och tårar. Blod för att jag har kliat sönder säkert 20 myggbett, svett för att det har varot sjukt varmt och tårar för att vi har skrattat så mycket.
 
Vi har ätit glass och också badar för första gången i år, ja vi vet att det är sjukt sent men asså jag har tyckt att det har varit sjukt kallt så har inte velat bada men nu va det ganska skönt om du frågar mig ;) Däremot om du frågar Moa så tycker hon att det va minusgrader. Spelat minigolf har vi också gjort, vi har pusslat också, ett sverige pussel på mindre än två minuter vi är sjukt stolta över det. 
Idag vid två lämnade vi av Moa hemma och åkte sedan direkt till Matilda för att gå på fallens dagar. 
Vi gick runt och kollade lite och köpte sedan en lyxshake möms var det. 
 
           // Här låg vi på stranden och stekte en stund //
           // Solen när vi låg på stranden //
               // sommarkvällar är underbara //
// Lyxshaken //
// En underbar sommarkväll på stranden med Moa //
 
Vi har som sagt haft en underbar vecka och jag kommer ha mpnga minnen från veckan med Moa. 
 
Hope you like it, love E 
 

Ny vecka

Imorgon bär det av med husvagnen och är borta typ hela veckan och Moa ska med ska bli toppen kul! så bloggning blir det inte. 
 
Här är kortet joanna fick, matilda sitter normalt och hennes huvud sticker upp, lite stort kanske?
 
Idag ännu en ointressant dag på sommarlovet. 
 
Hope you like it, love E 
 

Home

Tjoooo flöjt gott folk! Precis hemkommen från en helt underbar kväll där vi firade Joanna till tusen. Vi spelade kubb, mitt lag förlora men vi skrattade och hade det sjukt skoj, vi lekte musikquiz och spelade spel och lekte andra roliga lekar käka god mat och åt underbar tårta. Underbara presenter fick ungen också, massor av olika hudvårds produkter eller vad man ska kalla det. 
Underbar kväll som vi borde göra om!
Hope you like it, love E 
 

Ju mer ljus du släpper in, desto ljusare blir världen du lever i

Kännde att inlägget igår blev väldigt långt men aja det va ju med några bilder så ni får stå ut ;)
 
Bara några timmar kvar nu till det blir FEST! Haha fest och fest rolig kväll med massor av härliga tjejor. Tänker inte avslöja något än för jag vet att Joanna kan kika in närsom helst så imorgon så kommer jag skriva lite mer. 
Vid typ fyra kommer Matilda så ska vi åka till Joanna tilsammans, den stora snackisen just nu i våran konversation, "vad fan ska vi ha på oss?" Jag kör på säkert kort och kör på det ni ser ovan i headern får se hur jag gör med håret om det blir uppsatt, lockigt eller platt. Har inte riktigt bestämmt mig ännu. 
 
Igår kväll åkte jag och mamma ut till pappa och lillebror i husvagnen och hälsade på dom, vill också campa men ska göra det i slutet av sommaren när vi bär av till Stockholm! ska bli skojsigt!
 
Just nu sitter jag och funderar på vad för färg man ska ha på naglarna? Tror det blir orange idag, till vitt linne och lite små slitna jeans, kan bli snyggt. Får se hur vi gör med det. 
 
 
Hope you like it, love E 
 

Rekord

Hej hej!
 
Igår blev turen till Matilda äntligen av ingen av oss var mer sjuka än vanligt.
Jag gick upp, gick till bussen åkte ner till stan, fick vänta i typ 20 minuter på nästa buss, tog den träffade matilda väntade på nästa buss som vi skulle ta till överby, när den kom hoppade vi på den och åkte i ca 10 minuter, han stannade släppte av oss och så stod det ej i trafik, så det visade sig att det var fel buss så bara att gå genom halva stan för att ta en annan buss så vi kunde komma till överby.
Vi hittade en buss som gick, vi väntade på den, äntligen kom vi fram till överby och vi käkade glass och gick sedan in en snabbis, kollade inte så mycker för det var sjukt varmt och matilda hade skoskav vi hittade sedan en buss som vi kunde ta halvvägs hem så den hoppade vi på.
För att komma hela vägen hem gick vi på en annan det tog så lång tid märkte vi när vi hade åkt en bit så vi hoppade av sprang på en annan, visade sig att det var fel, vi han märka det innan den körde iväg, så vi fick gå av och springa på nästa buss som gick hem till matilda. Efter det var vi äntligen hemma hos Matilda, antagligen har ni tappat räkningen om hur många bussar det blev men jag fick det till åtta stycken. Sedan skulle jag ta mig hem, kännde att jag var rätt trött på att åka buss men mamma kunde inte komma och hämta mig så matildas mamma var snäll körde ner mig till bussen och där tog jag en till buss som gick till rätt stad och för att komma hela vägen hem ännu en till buss. Nu är vi uppe i 10 bussar. 
När jag kommer hem och tänker lägga mig i soffan ovh inte röra mig ur fläcken kommer mamma och frågar om jag skulle kunna åka med henne och lämna bilen som skulle på service idag, och då sedan åka buss hem. 
Jaja vad gör man inte för mamma så lämande bilen och tog två bussar hem. 10 + 2 är 12 tolv bussar på en dag det hör inte till vanligheterna, inte för mig iaf.
 
Det var då min dag igår som bestod av att åka buss. Men vi skrattade mycket åt det jag och matilda. 
 
Idag har jag bara tänkt och slappa för att åter hämta mig lite efter veckan med kusinen och allt bussåkande. Har varit en sjukt rolig vecka och imorgon så ska vi till joanna för att fira att hon har blivit fjortis. 
Vet inte om jag har sagt att det är underbara joanna som har fixat den nya headern så det skulle bli lite sommrigare här ett tag fram över. Nu är verkligen sommaren här och nästa vecka blir det antagligen fallens dagar med matilda. super skojigt!
 
Nu är sommaren här också så sjukt skönt men har fortfarande inte badat, dåligt av mig men det har inte blivigt av men när bror min kommer hem så ska vi bada vill jag lova. 
Här bjuder jag på en bild från förra året super härlig dag med Amanda när vi fotade.
 
 Hope you like it, love E 

Q/A Blandade frågor

Har några frågor som skulle varit kul om du svarade på 
vad ser du fram emot med detta året?
      Va roligt att du har lite blandade frågor ska försöka svara så bra jag kan. Vad jag ser fram emot med detta året? hmm. Jag längtar efter att få tävla som junior och se hur det känns och få ha någon från klubben att tävla mot och värma upp med, sjukt tråkigt att stå där forever alone på prisutdelningar och så. Sen ser jag också mycket fram emot klassresan som är i september, inte resan dit men att få vara med klassen utanför skolan och i typ en hel vecka. ååh längtar såå mycket.
 
har du någon dröm?
     Om jag har någon dröm? Att få höga betyg och kunna bestämma mig vilken linje jag vill gå på gymnasiet. Har ångest över detta asså bara att halv år typ till vi ska skick ain för att söka gymnasie plats och jag har ingen aning och mad jag vill bli när jag blir stor ;)
 
hur var det att konfirmera sig är det värt det?
      Ska jag vara helt ärlig så var jag tvungen att gå och konfirmera mig för att jag är fadder till min lillebror och egentligen får man abara vara fadder om man är konfirmerad, så jag lovade prästen när jag var 10 år gammal (och knappt visste vad det innebar) att jag skulle konfirmera mig. Sedan fick jag hem en lapp från kyrkan kollade jag på de olika alternativen och pratade med olivia men hon visste inte hur hon skulle göra och så fick mamma ett mail om att de andra 98 orna i konståkningen skulle ha en egen grupp så vi kunde träna och konfirmera oss sammtidigt. Jag tyckte det var en toppen idé och hängde på. Vi kännde varandra allihop och våran präst va hel galen eller ja båda två så vi hade det jätte roligt och blev särbehandlade. Men om du funderar på att konfirmera dig så gör det, man får något att tänka på och mycket är konstigt men intressant. Jag tyckte att det var jätte roligt!
 
Har du några rutiner med ditt hår ser så fräscht ut?
    Mitt hår fräscht? ååh så bra att det ser ut som det för jag kan ju inte säga att jag är världbäst på att hålla ordning på mitt hår klipper mig alldeles på sällan. Jag försöker duscha håret så få gånger som möjligt, detta går inte så bra men om jag vet att jag bara ska gå hemma låter jag oftast bli att duscha håret. Jag använder hårinpackning två gånger i veckan och balsam de andra dagarna. När jag använder värmetänger har jag värmespray och jag blåder aldrig håret. Kan visa produkter i videon när jag ska visa hur jag gör mina lockar. Ska försöka göra detta så fort som möjligt. 
 
Roligt att ni ställer frågor ställ fler så ska jag svara i videoinlägg nästa gång!
 
Hope you like it, love E 

Olivia - Angry

Olivia har bestämt siga tt hon ska måla naglarna och tappar ut hela lådan och smink och nagellack hamnar på golvet och hennes bronzer gick i tusen bitar, ingen lycklig olivia. 
 
Idag sov vi ganska länge och käkade den nyttigaste frullen på länge. Macka med nutella liknande  choklad grej och så drack vi hallonsoda. Beach 2013 ;)
 
Moder natur har äntligen bestämt sig för att dela med sig av lite värme, hoppas att det håller i sig länge nu!
 
Har fått en fråga 
 
Hur gör du dina lockar? dom ser så fina ut på bilderna i headern. tacksam för svar
 
Hej! Vad kul att du tycker om mina lockar! har inte hunnit/orkat exprimentera så mycket med min locktock som jag köpte dan innan konfirmationen ;) Tänkte att jag gör en video om hur jag gör, får se när jag hinner det ska bort nästan hela veckan som kommer men ska försöka fixa det så fort som möjligt! 
 
Hope you like it, love E 
 

OLIVIA

Tjoflöjt! Sitter i Olivias soffa och dör av skratt. Vi käkar chips och godis och har det super mysigt!
 
Igår var det detta som hamnade i min mage, super duper gott!
 
Tycker också att vi säger "GRATTIS" till Joanna som fyller fjortis idag. Grattis till dig idag för fjärde gången ;)
 
Men nu ska vi kolla på film eller något hej svejs.
 
Hope you like it, love E 
 

Attans otur

Idag skulle jag iväg med Matilda men nej hon blev sjuk så det blev inget med det. 
Istället blev det en fika med Olivia innan hon skulle till falcks. 
Oerhört fin bild men olivia hatar att vara med på bild så denna blev det ;)
 
Imorgon vet jag inte riktigt vad som sker skulle kunna hända att jag träffar en annan matilda en stund imorgon får se på det .
 
Nu ikväll får jag ett sms av olivia om massa saker som ska hända iskolan, vet inte riktigt om jag är possetiv till detta men.
 
Nu ska jag se på en film och sedan sova.
 
Hope you like it, love E 
 

Tillbaka!

Tjoflöjt va längesedan jag bloggade ;) 
Det har hunnit hända mycket... blivit ny månad och allt
 
Veckan har varit såå intresant! Startade veckan med att klippa gräset. 
Tyckte resultatet ändå blev helt okej! 
 
Igår fyllde min underbara vän Moa år, överraskade henne med att komma och häla på på lägret hon va på. Sen på kvällen kom hennes familj och vi tog en riktig fest måltid på donken. Med en heldundrande efterätt som bestod av jordgubb och vanilj paj där jag hittar något blått tråd liknande grej i så jag fick en ny, vilket betydde att jag fick äta en och en halv paj typ. Lovar att jag var mätt efter. 
Både jag och Moa var nöjda med dagen och det känndes roligt att hon uppskattade att jag kom ;)
Idag så har jag sovit halva dagen har varit så trött.
 
Imorgon så bär det av till trollhättan för att träffa sin något galna vän Matilda.
 
Hope you like it, love E 
 
 

RSS 2.0