♡ Sen träning ♡

Skolan va väl sådär idag, alla är lite stressade inför nationella i biologi nästa vecka. 
Efter skolan drog jag och Moa till torp för att kolla runt lite, hann inte med så mycket för vi satt och snacka mestadels men det behövdes så det va skönt :) 

Sen bar det av till en sen träning som blev ännu senare på grund av hockeycup... Men nu är jag äntligen hemma och har ätit lite kvällsmat och tänkte gå och lägga mig, är sjukt trött, imorgon är det chill dag i skolan så det är gött :)


Glöm nu inte att beställa era biljetter till isshowen  eller kom dit och köp biljetter innan föreställningarna börjar. Uddevalla fridhemshallen lördag och söndag 5&6 april 12 och 16. Kom och kolla inget ni kommer ångra!!!! 



Hope you like it, love E 

♡ Q/A ♡


Tröjorna kostade 149kr på Rut & circle älskar affären som sagt! 

Månadsfavoriterna kommer att komma ut onsdag nästa vecka typ, alltså efter isshowen någon gång när jag inte har träning direkt efter skolan. Är det något annat ni vill se eller vill att jag ska börja med/göra? KOMMENTERA!!

Hope you like it, love E  

Showvecka

Nu går vi in i showveckan vilket betyder extra träningar. 

Har haft mycket att göra och därför inte hunnit blogga men nu så blir det ändring på det eftersom jag har fått lite mer tid. 
Va och hämtade min glossybox igår och jag bara älskar den! Imorgon ska jag ta en härlig dag med Moa och sedan åka till ishallen för att träna lite. 

Nu har vi fått våra klasströjor, sååå mysiga! 
Oj vilken bra bild men jaja ;)


Va åå torp igår och fick med mig dessa underbara tröjor från den ny öppnade butiken på torp, Rut and circle älskar älskar älskar att butiken har öppnat på torp.



Hope you like it, love E 

♡ Svar ♡

Har fått en kommentar där hon/han vill att jag ska göra en fabrikationsfel favoriter, jag känner att jag hopper februari och kör en extra bra mars istället när månaden är slut. Hoppas ni orkar vänta tills månaden är över. 

Hope you like it, love E  

♡ Allvaret igång ♡

Ny vecka nya möjligheter! Egentligen ska jag tänka på varje vecka men jaja. Denna veckan började iaf allvaret, i går var det nationella svenska, gick väl sådär, är inte toppen nöjd men tycker inte att jag presterade dåligt heller. På torsdag fortsätter vi med sista delen i svenskan, det är den delen jag är mest nervös över men jag tror det kommer gå bra. 
Idag var det en ganska chill dag i skolan, vi skulle ha slöjd men våran lärare va på läkarbesök/sjuk så vi fick göra lite vad vi ville för att hålla oss sysselsatta utan lärare. 
På träningen körde vi två timmar show vilket vi behövde så ni verkligen ska få se något bra! 

Imorgon är det kort dag i skolan och sen blir det kalas för kusinen. 


Hope you like it, love E  


♡ Helg med Olivia ♡

Fredag lördag söndag har jag varit med Olivia och vi har haft deg sjukt skojigt! Vi har firat Olivia och vi har haft hela huset för oss själva och bara Chillat. 

I går firade vi då Olivia så några tjejer från klassen var där och vi hade sjukt kul! Åt supergo mat och snackade om allt och ingenting. 



Asså Gud fatta bara 80 dagar kvar till London och 85 dagar sen är det hej svejs med grudskolan! Och bara 20 dagar och så är det show! Glöm inte att boka biljetter. 

Hope you like it, love E 

♡ Sjuk hela veckan ♡

Japp som rubriken säger så har jag varit sjuk hela veckan och varit hemma från skolan. 
 
Hade planerat att göra månadens favoriter denna veckan eftersom att det var uppskattat förra gången, åmen eftersom att jag blev sjuk får det bli nästa gång jag hinner. 
 
I julklapp fick ju jag glossybox, har nu med den boxen jag fick i julas fått tre boxar och jag är sååå nöjd! I februariboxen fick jag en återfuktande kräm, som att dom visste att min börjar ta slut och jag snart behövde köpa en ny, dessutom var det samma märke och samma kräm heeeeelt underbart! Fick också ett fint sommarlack som är oranget underbart när man är brun! Fick också ett nude färgat lip gloss, har int ehunnir prova det än men det ser ut att vara super fint! Det är tre grejer jag fick i den senaste boxen och jag är såååå nöjd! jag tycker verkligen att ni ska prova. Det kanske inte är något för er men jag kan nästan lova att ni kommer älska det!
 
Nu börjar Isshowen närma sig! 29 dagar kvar. 
 
Hope you like it, love E 

♡ Sjuk Emmie ♡

Sjuk igen, vad är det med mig? Är sjuk hela tiden! när jag börjar bli frisk så blrjar jag med allt med en gång, vilket jag vet att man inte ska göra men jag hinner verkligen inte med att vara sjuk nu. 
 
Har haft fullt upp denna helgen, Fredagen började med träning och sedan var det en mysig kväll med många vänner. Lördagen var det upp "tidigt" haha inte speciellt tidigt men jag var trött;) och iväg till träningen och efter träningen var det snabbt iväg till torp för att fixa lite hemligheter ;) okej nu ör det inte hemligt längre;) Jag, Joanna, Matilda, Annie, Lisa och Sara hade en lite överraskningsfest för Agnes som fyller år nästa vecka. Så på torp köpte jag presenter till henne. Matilda följde med hem och sov här, och vi hade det mysigt. Sen så var det dags för tävling, kände redan då att jag inte var på topp men jag ville inte känna efter så jag körde, sista tävlingen för säsongen och sista gången men mitt program, nytt nästa år. Ska bli kul men jag vill ändå inte byta känns som att programet är så jag men jag tror att min tränare kommer hitta världens bästa musik som passar mih perfa!
 
Idag vaknade jag då med feber och har haft feber hela dagen så jag har bara legat i sängen och varit död. Kommer vara hemma imorgon också, får se om jag orkar ta mig till ishallen för att träna på showen, vi får se om jag orkar och får. 
 
 
 
Jag måste bara få tycka lite om dessa nomineringar hit och dit och allt, den där öl grejen som gick varmt på fb ett tag eller aa typ förra veckan eller två veckor sedan. Ja visst det kanske är en kul grej me när man ser ungar som klappt fyllt 14 svepa ett helt jävla glas med öl... nej det tycker jag inte är okej! 
Sen helt plötsligt kommer denna nomineringsgrej börjar gå på instagram, där man ska sponsra barncancerfonden och hjag blev nominerad förut. Visst tycker inte att man ska behöva bli nominerad för att man ska ge pengar till barncancerfonden man jaja nu är det många som gör det och det är väl bra ;)
 
 
Hope you like it, love E 

RSS 2.0