♡ New in ♡

Idag blev det en tur till staden där jag köpte 
  Gellack :D Har dock inte provat än men antagligen provar jag imorgon. 
Sedan finns det ju ganska många färger att köpa till allt efter som men jag körde naturligtvis på ett rosa med lite glitter, ser iaf ut som det.
Igår var det kräftskiva som gällde, gott var det!
 
Innan så var det dags för arbetsterapin och där fick jag en ny ortos som är mycket med odiskret men mycket skönare och bättre.
När jag var klar där åkte jag till farmor och vi käka pizza och spelade kort. 
 
Annars har helgen inte åstadkommit något mer, vi får se vad morgondagen erbjuder.
 
Hope you like it, love E ♡
 
 
 

♡ Q/A ♡

Ingen skola idag heller och i morgon så är vi ju lediga.
 
Fick en fråga förut.
Q: Kan inte du göra en video när du sminkar dig inför tävling?
A: Tyvärr måste jag nog säga nej på den frågan för att det är ganska långt kvar till tävlingssäsongen börjar tror jag och om jag lägger sminkningen så har jag fortfarande glitter i flera dagar och det är inte super snyggt ;)
 
Men nu så ska jag sova en stund.
 
Hope you like it, love E ♡

 


♡ welcome to the life, where no one survives ♡

Och precis när jag tänker köra igång på riktigt kommer viruset.
Japp som jag skrev i söndags så har jag blivit rejält förskyld och inte varit i skolan på hela veckan ska försöka ta mig dit i morgon för att få reda på vad jag missat så jag kan jobba med det hemma på fredag, efter som att vi har hemstudiedag och jag redan är klar med uppgifterna. 
 
Igår var jag hos arbetsterapin och det går frammåt med handen så det känns super. Självklart kan det ta flera månader innan handen är helt och hållet som vanligt men små framsteg leder alltid till något stort. 
Ska dit igen på fredag och få en ny ortos eller vad det heter. Sen så om det inte är förmycket i skolan så ska jag bära mig av till farmor för att hjälpa henne med kräftskivan vi ska ha på kvällen. 
 
Igår fick jag se mina skolfoton och oj, för en gångs skull blev jag faktiskt ganska nöjd. Jag ser ut som en normal människa som inte är redigerad och bilderna går att kolla på och använda.
 
Hope you like it, love E ♡
 

♡ Vilket avslut ♡

 
 
Täcket upp till öronen och halstabletterna bredvid sängen. Precis när issäsongen har börjat. 
 
Idag hade jag bestämt mig för att denna träningen ska gå bra. Går på isen och inser att nope denna träningen går inte så bra som jag ville men jag fortsätter att kämpa på. Sista halvtimman vänder allt såå bra träning! PRogram blir bra hopp blir bra och allt bara flyter på, får vi hoppas på att der hänger med till träningen på torsdag. 
 
Imorgon är det en ny vecka och nya möjligheter att utvecklas och det betyder också att det är en vecka utan Olivia som passar på att ta en veckas solsemester medans jag sitter i sverige i våran lilla gråa tråkiga skola och pluggar, pluggar och pluggar. Jaja detta blir kanske en jätta bra vecka med massor av matte no och andravärldskriget uppgifter :( 
 
En gammal bild som jag tog. 
 
Men nu så ska jag fälla med ögonlocken och vila en stund innan klockan ringer och det är dags.
 
Hope you like it, love E 

♡ weheartit ♡

 
Hope you like it, love E 
 

♡ Fotografering ♡

Dagen till ära var det fotografering i skolan. Hoppas verkligen att korten blev någorlunda bra. 
            // Linne - Hollister // Byxor - Gina tricot // Kofta - Veromoda // Armband och halsband - Thomas Sabo // Skor - Converse // Hår - Lockat med en locktong från OBH nordica design av Björn Axén //
Koftan hade jag bara i skolan för att det va så kalt ;)
 
Såg på film i skolan, Die welle eller något hette den, en tysk film som handlar om andra världskriget, ingen jag tipsar om, men han inte se klart den för att jag skulle till sjukhuset, igen. 
Denna gången skulle jag bara få övningar och handledsskydd typ. Åkte sedan till träningen gick inge vidare alls. 
 
Nu ska jag se på en film så ni får ha der super chill så ska jag komma med mer klocka ord imorgon. 
 
Hope you like it, love E 

 

♡ Never give up ♡

Oj oj oj! Super kul att jag inte har tappat er under sommaren när jag har varit borta.                                        Skrev igår om att jag och Olivia planerade plojfotot, det har blivit flyttat så ni får vänta yttligare någon vecka på bilder från det. Men skolfotot är imorgon och jaa, vet inte hur jag ska ha håret dock men det löser sig väl.    Dagens bestod av // Jeans - Gina tricot // Linne - Gina tricot // Kofta - Vero Moda // hår snabbt lockat och upp i en halv slarvig toffs // Halband - konformationspresent //                                                                              Dagen har annars varit ganska härlig jag och Olivia bestämmde oss för att ta oss en liten lunch eller aa vad man ska kalla det "matefterskolanmys" så det blev lejas som vanlig.
En god panini med bacon kykling och cream cheese och massa mums.
Vi kände att vi var tvungna att ha lite efterrätt också så vi tog varsin liten muffins med nutella och marshmallows. 
När jag kom hem var det bara att byta om och iväg till ishallen för att träna. träningen gick väl egentligen ganska bra men slog mig all over så axeln lär va blå imorgon när har ska ta skolfoto i linne... och handleden är lite rostig så jaja allt kan bli bättre. Nu blir det min skönhetssömn.
 
Hope you like it, love E ♡ 
 
 

Tillbaka!!!

Hej alla underbaringar!
 
Nu är jag tillbaka efter att inte ha haft internett på 4-5 veckor! Inte roligt alls!
 
Som ni ser har det hänt grejor här på bloggen medans jag har varit borta. Olivia - oliviazlifestyle.blogg.se - har varit snäll och grejat och fixat header och åååh är så nöjd såå duktig är hon min lilla galenklant! 
Nu ska jag verkligen komma igång med detta igen. 
 
Sedan jag bloggade sist har det hänt lite grejor, har varit med Olivia och Moa, varit på läger, varit på bio, monsters university, varit i stockholm, haft gips, blvit av med gipset och börjat skolan. 
 
Lite smått och gott tråkigt att sommarlovet är över men skönt att komma tillbaka till rutinerna igen.
Men kan ni fatta?! Jag Emmie Berntsson har börjat NIAN. 
 
Sitter nu och planerar vad jag och Olivia ska ha på oss på plojfotot som vi ska ha på fredag. Säger inte än vad det blir utan ni kommer att få se bilder på fredag. Kan ge er två ledtrådar, läppstift och en vit liten hund.
 
 Bilder från stockholmstrippen. Var där under prideveckan så derför letade vi upp bögbyrån.
     Tredje dagen på lägret mot akuten och lite gips.
          Hemma från lägret passade jag på att få lite underbar tid med Moa så vi kollade på bio.
 
Tio dagar senare fick jag nytt gips.
sex timmar senare kommer jag ut från akuten med nytt gips igen för att de gjort fel på det förra.
 Linnet är köpt på hollister i stockholm, koftan är köpt idag på veromoda, den måste jag rekomendera sååå sjukt skön, mjuk och mysig. 
Här va när jag och matilda hade en dag på torp blev mat på ikea och glass på donken, kan det bli bättre?
 
 
tycker också att ni borde kika in på lifeofmoi.devote.se 
 
Hope you like it, love E ♡

RSS 2.0