♡ tillbaka till helvetet ♡

Imorgon är det skola igen, aa har iaf haft ett härligt lov. I torsdags var det lång dag i ishallen, blev ca 4 timmar totalt. Var på vårdcentralen flr att kolla mina öron efter det åkte jag till moa och sen blev det ishallen. På fredagen så åkte jag till ishallen men var bara på i en kvart för jag insåg sedan att jag fick väldigt ont i halsen så jag gick av och körde mina övningar och sen gick jag på och körde lite show. Efter det blev det att snabbt byta om och fixa sig inför tjejkväll hos sandra med underbara brudar. 
 
Det var en helt galen kväll och det var längesedan jag skrattade så mycket, jag vill ha en till kväll med mina brudar och det är nu! Moa åkte med hem sen på kvällen/natten och sov här, dagen efter... haha nej då, men jag önskar verkligen att jag hade film eller ett ljudklipp på hur min röst lät, den mådde inte jätte bra. Men vi tog oss till ishallen jag och moa iaf för att kolla på tävlingen. 
 
Idag så har jag bara varit hemma och vilat, mår inte jätte bra men skolan börjar ju imorgon så det är bara att köra på. 
 
 
Hope you like it, love E 

♡ Snart skola igen ♡

Nu har halva lovet gått och snart är det skola igen. 
 
Igår var jag hemma och hade mysdag med lillebror och vi tog tåget till mammas jobb och kollade hur hon hade det, sen tränade jag i tre timmar, gick sådär med foten, den fick damp några gånger men bättre än väntat. 
 
Idag så hörde amanda av sig och en halvtimma senare stod hon i hallen ;) har inte snackat ordentligt med den tjejen på jätte länge. sen så bar det av till ishallen för att jag skulle hoppa in som vikarie en snabbis. 
Hoppas att dom inte tyckte jag var allt för jobbig men det tror jag inte  ;)
 
Imorgon skulle jag egentligen varit med Matilda men jag blev inringd som tränare och matilda börjar blir lite förkyld så hon kände att det räcker med tre timmar i morgon och inte en extra timma för att jag skulle vara tränare så vi fixar det en annan dag. 
 
På fredag blir det FEST!!! Haha nej då, liten tjejkväll med mina tjejor. 
 
Mer om det då ;)
 
Hope you like it, love E 
 

♡ Sportlov ♡

Äntligen sportlov, känns otroligt skönt att få vara lite ledig. 
 
I fredags va det ännu en alla hjärtansdag utan bf, men jag och olivia löste det på bästa sätt och gick ner till stan för att ta en alla hjärtansdag fika och sedan åkte jag till ishallen för att träna på showen. Har inte tränart som vanligt denna veckan pga skada, oj vad förvånade alla blev när det var jag som skadade mig, vet dock knappt vad som hände vi gjorde ett steg och plötsligt fastnade jag och jag kunde inte stödja på foten. Nu känns det bättre så imorgon blir det träning. ÄNTLIGEN ;)
 Här är fikan som blev på alla hjärtansdag, panini och kladdkaka med polatäcke MUMS!
Jag kan ju inte skryrta med att jag är på bio ofta direkt, men denna helgen hände det något och jag va på bio twice! I lördags va jag och lillebror på bamse och tjuvstaden, supermysig stund med en bror som älskade filmen. Sen igår kväll vid nio åkte jag och mamma och kollade på Hundraåringen och om ni inte har sätt den är det ett måste, superbra film och man får många härliga skratt under två timmar.     
 
Idag så hade mamma semester så det blev en tur till havetshus med lillebror och mamma och sen blev det mat på IKEA, mysigt mysigt. 
 
Men nu ska jag se på en film, Hare gött!
 
Hope you like it, love E 
 

♡ You don´t have a valentine on valentine´s day? ♡

 

♡ week 6 ♡

Jag och Olivia tog en tripp till torp, shoppade inget förutom mat ;)
               Ni MÅSTE prova den nya chokladen från marabou heeeelt underbar! Fyra av fem kossor ;)
 
 
 
Här är lite bilder från förra veckan 
 
Hope you like it, love E ♡
 

♡ OS ♡

I lördags var det tävling, tyckte att programet gick helt okej kom på en andra plats. Nöjd :D När jag ko hem så kollade jag självklart på konståkningen som gick på OS. Underbarnet Yulia Lipnitskaya är helt otrolig, hon bara hoppar en trippel trippel kombination hur lätt som helst och är över vig. Om ni koller detta klippet kan ni se pirrisarna, helt sjuka.
Idag så har det varit en vanlig måndag vilket betyder lång, tråkig och jag är trött. Nu så tänkte jag sätta mig och plugga lite, har två inlämningar och ett prov denna veckan och bilden kan jag bara göra i skolan så får jobba på med det andra nu så jag hinner. 
 
Sen idag fick vi reda på lite mer om vad vi kommer jobba med för uppgift efter lovet och vi kommer göra världens uppsats, snark känner jag där.
 
nu ska jag ta lite piller och fortsätta plugga.
 
 
Hope you like it, love E ♡

♡ 70-tal ♡

Idag var det ishallen direkt efter skolan och vi började på isshowen, Sjukt kuligt måste jag säga! Tänker inte säga allt flr mycket men detta numret kommer att vara 70-tal. Denna showen får ni absolut inte missa! 
 
Träningen annars idag gick sådär, gick av tidigare kännde att det blev lite mycket så jag körde programpirrisarna och sen gick jag av. 
 
Vi hade nationella idag, gick ganska bra tror jag kändes som det iaf. Jag har inte jätte svårt för att prata men så ska man hålla sig till ämnet och komme med argument mm men tror det gick ganska bra.
 
Hope you like it, love E 

♡ Kärleksförklaring ♡

Nya favorit appen i min mobil är Twitter älskar det! innan har jag tyckt att det är helt onödigt och tråkigt men nu så checkar jag typ hela tiden, om ni vill följa mig där @emmieberntsson.
 
Älskar också den nya uppdateringen till datorn, dock är den väl kasnke inte så ny längre men heeelt underbar gillar den strakt!
 
Denna veckan ska vi börja med svenska muntliga i netionella, gjorde förberedelser idag och det känns bra, har haft typ ångest över detta men nu kännst det som om jag har koll.
 
Imorgon blir det äntligen träning, måste träna och prestera bra nu eftersom det är tävling till helgen och jag inte har tränat på en och en halv vecka. 
 
Hope you like it, love E 

♡ Resan bokad ♡

Nu är det på riktigt! Nu är det inte bara en dröm utan nu ska det bli av!
För två månader sedan satt jag Olivia och hennes mamma i deras kök och drömde oss iväg till londons gator och så säger vi att nästa gång ska jag få följa med, känndes lite orimligt när vi satt där men jag och olivia började planera på direkten och i förrgår böev resan bokad!
 
fjärde juni bär vi av till london.
 
Juni kommer bli världens bästa månad hittills i mina sexton år på jorden. 
Vi börjar med London med en av världens underbaraste vänner. när vi kommer hem är det två dagar till avslutningsmiddag men min älskade klass och sen så dagen där på blir det skolavslutning! Visst sjukt kul att gå ur grundskolan nu men shiit vad jag kommer sakna mina underbara friendos. 
 
Idag blev det en tripp till staden för att ta en fika med två kompisar. Det blev en hallonpaj med kokos, shiiit helt underbar skapelse. 
 
Har börjat på säsong fyra nu på the vampire diaries, har haft en liten paus då det inte har varit lika spännande men idag har jag kollat på 6 avsnitt och nu tänkte jag se på ett till. 
 
Hope you like it, love E 


RSS 2.0