♡ Tidsinställt ♡

Hej hej nu är jag i Göteborg men Joanna  och Matilda och kollar runt lite. 
Jag och Joanna tog tåget till göteborg och mötte upp Matilda här och sen hänger Matilda med hem en stund innan träningen. 
 
Vi får se om jag hinner blogga mer sen eller om det får bli imorgon.
 
Just nu är jag inne i en period där jag inte riktigt vet vad jag ska skriva om så om det är något speciellt så är det bara att skriva det i kommentarsfältet. Men undertiden så tänkte jag försökan tipsa typ om lite olika saker som t.ex. detta nagellacket är jätte bra så det borde ni köpa. Eller typ detta skulle jag vilja prova eller det står på min önskelista ;)
 
Jag älskar the body shop. (inte lika mycket som Matilda men iaf) och föjer dom på instagram och igår gick som ut med att dom från och med igår säljer dom deras adventskalender där du får en liten present varje dag. 
 
Jag vet inte exakt vad dom kostar men det finns olika och jag tror den billigaste är på 800:- och sen finns det dom som kostar 2000:-
 
Men ni får ha en super dag och jag hoppas att ni har lika trevligt som jag förhoppningsvis har.
 
Hope ypu like it, love E ♡
 

♡ chill-dag ♡

Idag har det varit en helt okej mysdag. Sov till klockan var typ halv tolv, vet inte riktigt hur jag kunde sova så länge men. 
Sen gick jag upp duschade och fixade mig och åkte till sjukhuset för att träffa min arbetsterapeut. Idag var det inte så mycket övningar utan vi satt mer och pratade om hur det gick och vad jag kunde göra och vad jag inte kunde göra typ. 
Har fått gå över till mitt gamla skydd för att det börjar bli sämre igen eller något har börjat få sjukt ont, men vi får hoppas att det kommer bli bra snart. 
 
Imorgon kommer det antagligen inte bli någon bloggning för att åker tidigt på morgonen kommer hem och åker direkt till träningen eller om jag och joanna eventuelt ska på "disco" men vi får se hur det blir med det.
 
Dagens outfit har bestått av haremsbrallor en go tröja och min väst, håret uppsatt i en donut.
En chillipill dag. 
 
 
Hope you like it, love E ♡

♡ I like ♡

När apple släppte hur Iphone 5s skulle se ut var jag inte så posseriv till det, den ser ju exakt ut som femman. 
Men nu så när jag har kollat lite så har jag börjar gilla den champagne/guld färgade tyvker att den är sjukt snygg!
Den svarta och den vita är som vanligt men denna känns lite mer glamour, lite lyx över det hela ;) Om man fick drömma hade jag ju velat ha den i min hand asså! ;)
 
Ja där har ni min åsikt.
 
Hope you like it, love E ♡

♡ GLOSSYBOX ♡

Har varit lite nyfiken på glossybox ett tag men aldrig riktigt orkat kolla vad det är och vad det kostar och så. Men har iaf gjort det nu och jag har kollat lite på youtube och kollat vad som fanns i och det verkar super kul.
 
Tänk att få detta i julklapp att tre gånger alltså i tre månader kommer du att få en glossybox där det finns några spännande produkter man kan prova. 
 
Så detta kommer att stå med på min önskelista till tomten. 
 
 
Hope you like it, love E 

♡ Rain ♡

Hej hej!
 
Asså gud vad fult dcet låter/ser ut men hej hej eller något, vet inte riktigt hur jag ska börja annars men aja så får det vara.
 
Dag två på lovet, hur känns det? HAha fick in lite sport frågor här nu också... Detta lovet kommer gå fruktsansvärt fort men otroligt skönt att kunna släppa skolan för en stund och fokusera på det sociala livet och träningen lite mer. 
Idag var jag med Amanda en stund innan träningen och vi snackade om allt eftersom vi knappt träffats sen i sommras. Sen åkte jag direkt till träningen och tränade och det gick helt okej idag, andra timman var bäst idag trots att det bara var en pirr timma. 
 
Imorgon har jag inget speciellt inplanerat, ska till arbetsterapin för att kolla min arm och se hur det är med den, själv tycker jag att jag börjar få mer rörlighet men att jag har fått ondare än vad jag har haft innan och det är väl inget bra täcken så vi får se vad dom säger imorgon.
 
På Torsdag ska jag vara med mina girls och ha en dag i Göteborg. 
 
Men ni får ah det bäst så ska jag uppdatera så fort jag har något att skriva ;)
 Kan någon komma med lite varmchoklad till mig hade det varot jättesnällt. 
 
Hope you like it, love E ♡

♡ My Darling ♡

Äntligen har min älskling kommit hem igen, har saknat han sååå mycket. 
 
Hittade bilden på google
 
Men nu är han hel igen och han är dom ny! han var ju med om en olycka i skolan när en klasskompis räkade tappa mobilen. Men nu mår han bra och ska aldrig mer få åka iväg och lämna mig. 
 
Hope you like it, love E ♡

♡ Strom ♡

Aa, storm var det... skulle börjat att blåsa så in i hevlete här i efetermiddags men det är fortfarande näst intill vindstilla, okej obland blåser det lite men det är ju som vanligt. Den är väl lite försenad eller kände inte för att komma hit. 
 
Planerna fö rmorgon dagen är att vara med pinglan Amanda och sen åka och träna. Hoppas på en bra träning imorgon för jag vill verkligen komma igång nu kunna testa snart igen, och klarade denna gången. 
 
Insåg idag att det är 22 dagar kvar tills jag ska dra ut tvp tänder och 35 dagar kvar tills jag ska få räls... Är inte speciellt taggad om man säger så. Men man får väl hoppas att resultatet kommer att bli bra, och att jag inte behöver ha den allför länge att det kanske räcker med "bara" två år. Man får ju se det så att jag kommer ju inte att ha tandställningen när jag tar studenten och det är jag väldigt glad över. 
 
Men nu ska jag fortsätta se på några avsnitt av Pll innan jag går och lägger mig. 
 
Hope you like it, love E 

♡ Wanties ♡

 
 
 
Hope you like it, love E ♡
 

♡ vill ha i min garderob ♡

Kollar runt lite för att hitta snygga och mysiga hösttröjor, skulle verkligen behöva det, har en stickad och en lite tjockare. Här är två stycken som jag verkligen fastnade för, dom finns på H&M och kostar 199:- finns i olika färger men jag känner att jag vill ha lite ljust men ändå lite höstigt. 
Skulle vilja ta mig till göteborg någon gång i veckan för att kolla runt i affärerna och se om man kan hitta något. 
 
Hope you like it, love E 
 
 
 

♡ Fast i hissen men nu är det HÖSTLOV ♡

Hej hej, 
 
Äntligen lov! "Tjuvstartade" lovet med att bli sjuk så var hemma igår men känner mig bättre idag. 
I torsdags så skulle jag, Olivia och Sanna vara snälla och hjälpa våran matte/no lärare att bära ut lite kartonger som vi hade använt på lektionen. Vi tar hissen ner, hinner inte så långt innan hissen stannar...  Får ingen panik alls, hatar att åka hiss, tar hellre trapporna men kände för att vara lite extra snäll och det är klart att hissen stannar just då. Men vi fpr igpng den igen men så stannar den igen... men tillslut kommer vi ner och våran lärare inser just att vi inte ska lämna kartongen där utan att vi ska upp igen och lämna den på ett annat ställa så det var bara att ställa sig i hissen igen och åka upp... Sen när vi då fått ut all kartong smäller dörren igen och vi får panik som tur va gick den lätt att öppna ;) Vad lärde vi oss på detta?! Det är ingen hitt att föröska vara snäll mot läraren.  
Sen på kvällen var jag sjukt taggad för träningen men aa vet inte om det blev så bra när jag kom dit. 
 
Imorgon så ska jag slappa sen ska jag träna en kortis och sen vara tränare i två timmar, men det ska bli kul, ska ha två nya grupper så det ska bli kul att se vad dom kan. 
 
Förut gick jag in på Instagram, som vanligt eftersom jag är helt beroende av instagram. Och vad ser jag?! jo att The Fooo kommer till Göteborg!!!!!!! WOOHOOOOO!!! Och det är nu till veckan tror jag, hoppas verkligen att jag kan gå och attt det inte krockar med någon träning. Skulle varit såååå kul att få se dom.
 
Kännde att inlägget blev lite långt men jag hoppas att ni orkade läsa allt. 
 
Vill bara säga grattis till Felicia som äntligen fyller femton, som hon har lägntat efter detta! Stort super grattis igen!!
 
Hope you like it, love E 
 
 

♡ Äntligen ♡

 
 
Nu har jag fått tillbaka min dator igen!!!
Så skönt att ha den i knät igen och kunna blogga som vanligt. 
 
Idag blev det en tripp till köpcentret med Olivia fick med mig en stickad höst tröja hem.
Blev inte så bra bilder men, den är från Veromoda och kostade 200 kronor, den är lite längre baktill och är vinröd/brun/lila haha svårt att säga exakt men den var jätte mjuk och härlig så den fick det bli!
 
Imorgon blir det träning igen och det ska bli skojsigt!
 
 
Här har vi ännu en dålig bild, men den är från helgen när jag tävlade. 
 
Men nu får ha det mysigt så ska jag sa på lite Pll :D
 
Hope you like it, love E ♡
 

♡ Bra start ♡

Hej gott folk! 

Jag vet att jag säger att jag ska börja blogga ordentligt men jag har inte tillgång till dator så därför är deg svårt att hinna med bloggningen nördig jag har massor av prov som jag behöver göra förhand.

Igår var det tävling och det gick sjukt bra!! Ett nästintill felfritt åk lita skrap på något ställe annars jättebra. Fick en första placering för det åket, super nöjd.

Idag när jag kommer till skolan kommer min lärare och säger att jag har fått ett B på fysikprovet vi hade förr förra veckan. Super nöjd då också! Jag som inte alls har bra betyg blev sjukt glad. 

Imorgon blir det träning och jag ska göra det till en toppen träning. 

Nu ska jag försöka blogga ordentligt! 

Hope you like it, love E 


♡ Friday, love friday ♡

HÄRLIGT MED FREDAG!!!! Dock är det sjukt tråkig dag i skolan på fredagar men aja ibland får det vara tråkiga dagar. Idag så hade vi Noprov också  hoppas att det gick bra. Det blev en fika på stan idag också. super gott med varm choklad och muffins med massa goda grejor.
 
Sedan fick jag lite höstbilder, super mysigt att gå ute nu tycker jag.
 
Imorgon så ska jag antagligen vara en stund med Joanna så det ska bli kul :D
 
Hop you like it, love E♡
 

♡ Lite kortare ♡

Idag blev håret en aning kortare, men blev ändå ganska nöjd. Skönt när det är nykippt.
 
Idag blev det en tur till stan med Moa, vi hade lite höstmys. Åt och fikade på lejas och sedan åkte hon med till frissan. Var länge sedan jag träffa henne nu så det var roligt att få prata lite.
 
SItter just nu och tittar på hela sverige bakar. Mums!
 
Hope you like it, love E 
 
 

♡ My computer is back!! ♡

Äntligen! Som jag har lägntat efter min älsksde dator.
Så nu ska det bli fart på bloggningen!
 
Sjukt härligt att inta behöva skriva allt för hand och nu kanske jag hinner plugga lite inför provet jag har på fredag.
 
Mitt och Olivias lördagsmys.
I Lördags när jag kommit hem efter en sjukt rolig kväll, för mig och mindre för Olivia som tappade mobilen i asfalten så glaset sprack. Det blev iaf Ben & Jerry mums! Min nya favorit är Blondie & Brownie, Super god, så har ni inte testat den, GÖR DET!!!! 
 
Har inte tränat denna veckan pga skada i knät, vet inte vad det är eller hur lång tid det tar innan jag är på isen nästa gång. 
Här är dagens outfit som består av // Grå omlott tröja - bikbok // Svarta jeans - Gina Tricot // Svarta "boots" - New yorker Polen // Armband med berlocker och Halsband - Thomas Sabo // Sminkning - Puder - Make-up store, Mascara - Maybeline // Hår - Plattat //
 
Hope you like it, love E 
 
 

♡ Olivia ♡

Hej hopp alla!!
 
Har haft en pluggvecka så har inte hunnit blogga alls.
Träningarna denna veckan har gått ganska bra. Annars har veckan var bra utom att jag behövt lämna in datorn, igen.
 
Just nu kollar jag på Olivia hoppar runt och "dansar", vi har inte tänkt att göra så mycket utan mest snacka, chilla och kolla film.
 
Imorgon har jag träning och sen ska jag vara tränare så har fullt upp imorgon. 
Nu ska jag hjälpa Olivien med maten så bye bye.
 
Hope you like it, love E 
 

RSS 2.0