♡ Med mina tjejor ♡

Nu har Agnes, Joanna och Matilda precis åkt hem. Dom kom hit vid fem och vi körde lite julklappslek och käkade tacos och hade det super mysigt. 
 
Agnes hade en riktig tur dag fick nästan all paket ;) När leken va slut hade jag inga kvar så jag fick en av agnes. Super bra grejer! En ögonskuggspalett med nude färger från h&m ovh ett glittrigt nagellack från isadora, det prefecta looken för nyår!!
inte den bösta bild kvaliten men det bjuder jag på :D
 
Så antagligen kommer jag att måla om naglarna till imorgon. just nu har jag, ett svart lack från mavala, med ett lite matt top lack, på ringfingret har jag ett glittrigt topplack istället från O.P.I 
 
Imorgon är det nyår! är sjukt taggad, ska bli kuligt kuligt!
Har ni några nyårslöften? Sjölv har jag inte kommit på något än men kanske kommer på något i sista minuten. 
 
Hope you like it, love E ♡

♡ Året ♡

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? 
Jag åkte utomland, till polen för första gången med klassen sjukt kul.

Höll du några av dina nyårslöften? 
Jag hade inte direkt något nyprs löfte, men jag hade som liten grej att inget är omöjligt, #detlöservi


Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nope! tack å lov för det antar jag.

Dog någon som stod dig nära?
Nej


Vilka länder besökte du?
Sverige, Danmark, Tyskland och Polen

Är det något du saknar år 2013 som du vill ha år 2014? 
Nej det tror jag inte, inget jag kan komma på nu iaf. 


Vilket/vilka datum från år 2013 kommer du alltid att minnas?
13 - 14 april - Isshowen, 27 april - konfirmation, 21 juni - Midsommar med Moa, 2 juli - Överrakade Moa på hennes födelsedag, 16 saptember - Åkte på klassresa till polen, 31 oktober - hjärnskakning, 19 och 21 November - Drog ut tänder, 2 December - Fick tandställning. Och jag antar att jag kommer komma ihåg nyårsafton.  

Största misstaget? 
Hjärnskakning är ett fruktansvärt stort misstag! Speciellt att få två stycken samma år...

Har du varit sjuk eller skadat dig? 
Ooh ja! skadar mig jämt och sjuk är jag mad jämna mellanrum


Bästa köpet/köpen?
Ååh jag vet inte. 

 

Vad spenderade du mest pengar på? 
Mat antar jag ;)


Gjorde någonting dig riktigt glad? 
Ja gud ja, 2013 har varit ett grymt år, fått mig att inse vilka vänner som är riktiga och underbara. Få åka på underbar resa med min sjuka klass och sen spendera så mycket tid med en av mina allra bästa vännen Moa. 


Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2013? 
What does the fox say, Am I wrong, Wake me up, Hey Brother, Uncover, Legenden, Wrecking ball, I will be here, Belong.  

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Vet inte faktiskt, gladare kanske :D


Vad önskar du att du gjort mer?


önskar att jag hade haft tid/ork att plugga mer kanske. 


Vad önskar du att du gjort mindre?
Skadat mig mindre kanske.


Blev du kär i år? 
Nej det är väl att ta i, visst men har väl kanske haft en liten crush eller kännt att det kasnke kan bli något om man försöker men nope inte kär. 


Favoritprogram på TV?
Svenska hollywood fruar slår allt ;)


Bästa boken du läste i år? 
Oj... Jag vet inte, har faktisk inte läst övedrivet mycket böcker i år, men har läst lite ur sofi farmans första bok.

Största musikaliska upptäckten?
Oj vad svårt.. Lyssnar på så sjukt mycket blandat så kan tyvärr inte välja..

Vad gjorde du på din födelsedag?
Min födelsedag, tror jag hade typ kalas eller något, kommer faktiskt inte ihåg, är faktiskt nästan ett år sedan. Gick väl till skolan som vanligt och sen så åkte jag och tränade.   

Hur skulle du beskriva din stil i år? 
Jaa du, detta året har inte varit något shopping år så jag vet inte riktigt vad jag ska svara på den frågan. jag har varit mig själv, tagit på mig det jag känner mig bekväm i. 

Vad fick dig att må bra? 
Mina vänner och min familj. 

Vem saknade du?
Saknar farfar otroligt mycket. 

De bästa nya människorna du träffade?
Har inte träffat så mycket nya människor i år men jag har skapar bättre kontakt och kommit närmare många av mina vänner.

Planer för 2014?
Mina planer inför 2014 blir fortsätta va dig själv ta vara på sista tiden i nian och börja gymnasiet med ett leende på läpparna och london här kommer jag. 

Jag är redo för 2014, här kommer jag!

 

Hope you like it, love E ♡


♡ Emmie gillar ♡

Helloo! Har ju tänkt att jag ska försöka fixa mer tips och lite "inspo" grejer så nu ska jag försöka fixa det.              I början visste jag inte riktigt vad jag tyckte om dom här örhängena för jag tyckte att det var för "snobbar" som bara ville visa att dom hade märkes örhängen om man kan kalla det så, men jag har helt ändrat uppfattning. Nu tycker jag att dom är sjuuukt snygga! okej där kasnke jag tog i lite men jag tycker dom är stilrena men ändå något extra! vet dock inte vart man kan hitta dom men det är väl säkert på NK eller något liknande och på hans hemsida. Men jag vet inte riktigt vilken färg jag tycker är snyggast, jag gillar dom vita och dom svarta för dom är mest neutrala ;) Dom rosa äe ju lite coola men jag hade nog inte valt dom... den där mesiga rosa begia har jag sett en som har och hon passar jätte bra i dom men jag hade aldrihg kännt mig bekväm i dom ;) men nu har ni min åsikt tyck va ni vill och va inte rädda för att säga vad ni tycker och tänker ;)
 
 
 
Hope you like it, love E 
 

♡ Fyra snygga från Nelly ♡

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här har jag hittat lite party skor, jag skulle älskat att ha en garderob full med skor, höga klackar. söta ballerina. skor med blings, skor med nitar, converse i alla färger, uggs höga och låga, ååh bara gå in på morgonen och vilka skor ska jag ha idag?
 
Hope you like it, love E 

♡ Q/A ♡

har några frågor skulle varit roligt om du svarade på dom :D 
Klart jag svarar på frågor tycker det är super kul! ;)

Hur tycker du det känns inför gymnasiet och gymnasievalet? 
Tycker att det ska bli sjukt kul att börja om på något sätt om ni förstår vad jag menar. Sen vill jag inte lämna min sklass kommer sakna den så enormt mycket tänk att inte kunna komma till skolan lämna sina grejer i skåp nummer tolv och veta att om tio minter kommer olivia och då ger vi varandra den där blicken och exakt samtidigt säger vi nämmen tjäänerii... Men ändå vill jag på något sätt prova hur det är att byta skola? Kommer jag komma in på den linjen jag vill? Kommer jag bli nöjd med mitt val? VIll jag verkligen bli detta när jag blir stor? vill jag plugga vidare efteråt? Har fortfarande många frågor men allt kommer att lösa sig det vet jag.

Jag ska välja nästa år, vad tycker du att man ska kolla efter och vad ska jag tänka på? 
 I början av nian hade jag ingen koll alls på vad som fanns vad skulle jag passa som jag hade inte äns en dröm som jag vill uppnå som "Vuxen". Jag och pappa åkte till en gymnasiemässa som vi hade på torp och så var det en STOR affisch där det stod "Vill du bli florist?" Pappa skojade med mig och bara ja men där sitter du inte på kontor du träffar människor och du får jobba med olika matterial. Jag snappade åt mig det och nu är det högst troligast att det är det jag ska gå på gymnasiet. Men det du ska tänka på är att ta alla tillfällen att gå på olika gymnasiemässor gå på öppet hus och skugga. 
Jag har haft den turen att ha en vän som kom till mig med kakor och choklad satta sig vid köksbordet tog fram papper och penna och alla papper och grejer jag fått på posten, öppet hus och på mässorna och sa alla grejer och jag ficm säga ja nej eller ja det aksnke skulle gå när vi hade gått igenom alla så var det inte så många som jag skulle vilja gå och så läste jag extra om dom jag hade valt och det blev tillslut florist. 
Nu kommer jag då till det valet vad ska jag ha i andra och tredje hands val? ska jag ha florist där också men på andra skolor/städer eller ska jag ha något helt annat har inte rikigt bestämmt mig ännu. Men Tänk pån att börja i tid och ta alla tillfällen du får gå och prata med din syv. Nu läter det som att jag är proffs på detta men det är jag absolut inte utan jagf skriver bara det som jag har gjort för att känna mig så säker som jag kan i nu läget. 

Vad önskar du dig i födelsedagspresent? 
Vad önskar jag  mig i födelsedagspresent? ååh jag vet inte... Pengar är ju alltid bra att ha, skulle behöva nya tränings byxor och skor så pengar till det. Att resan till London blir av i sommar. En nya mascara. En iphone 5s ;) haha nej men asså jag vet inte riktigt vad jag önskar mig. 

Vilken/vilka är de bästa serierna? och varför tycker du så? finns det någon dålig som du inte alls rekommenderar? 
Jag är inte riktigt den typen som kollar på serier och så men för nästan exakt ett år sedan hemma hos moa på nyårsafton satte vi på Gossip girl och vi såg inte så många avsnitt men jag tyckte att det verkade helt vrickat ;) men jag gav det en chans och jag var heeeelt fast!JAg såg klart alla sex säsonger eller vad det är och Olivia kollade också på det så vi kunde prata om det och var helt uppe i allt som hände och det var typ världens undergång om olivia b´var några avsitt före och vi inte kunde prata om gvad som hände. 
Sen började jag se pll för ett tag sedan och fastande direkt där också, var skeptisk i början för olivia tyckte inte alls att det var en serie men jag villle ge den en chans och nu så måste jag vänta till 7 januari för att ajgs ak få se nästa avsnitt och det är jätte jobbig så därför började jag se på the vampire diaries och olivia tyckte att pll va läskig, lilla vännen du ser på tvd dör man typ får mardrömmar men den rekommenderar jag också. Har inte direkt någon som jag inte tycker är bra eftersom jag bara har sett på dom tre och jag tycker dom är bra och det är väl som vanligaste.
 
Hoppas du fick svar på dina frågor. 
 
 
Hope you like it, love E 

♡ the vampire diaries ♡

Säsong ett av TVD är nu klar, eller jag såg sista avsnittet i förmiddags. 
 
Börjar bli bättre nu, har inte haft feber lika mycket idag som alla andra dagar så på nyår blir det fest ;) 
Just nu sitter jag och tittar lite och planerar för nyår, Moa kommer hot och vi ska käka lite.
Tycker det är jätte svårt att komma på vad man ska laga så ska det vara gott och enkelt men inte för vardagligt och aa, men nör det väl är klart älskar man det!
 
Fick fler frågor igår som jag tänkte att jag skulle svara på så småning om, gör det antagligen direkt efter jag publicerat detta, får se om jag gör tidsinställt eller om det kommer direkt, men det märker ni ju.
 
Som sagt kommer jag inte göra något inlägg på julklapparna för än jag är helt frisk för jag tänkte göra en video, för det är några som vill att jag ska försöka göra fler videos, förstår det gillar själv att kolla på när andra gör videos.
 
Men nu ska jag kika runt på lite bloggar och ni får gärna kommentera några bloggar som jag kan läsa, behöver lite nytt. 
 
Hope you like it, love E 

♡ Q/A ♡

Tänkte svara på en fråga som jag har fått angående julklappar ;)
 
Fick du en iphone 5s i julklapp?
 
Nej jag har inte fått någon iphone 5s i julklapp har ju min kära femma. 
Visst skulle ju inte tacka nej till en 5s för jag tycker att den är riktigt snygg. Den guldiga ååh japp love love love men den kostar ju ganska mycket pengar också. Jag fick välja mellan en ny iphone och åka till london med en av mina absolut bästa vänner... det valet var kanske inte jätte svårt. Klart jag vill åka till London men Olivia och shoppa loss! Haha ja självklart vill jag ha en iphone också men man måste prioritera lite också!
 
 
Fick en annan fråga för ett tag sedan om hur jag tycker det är att fylle år så nära jul?
Jo asså det är ju nära jul men jag tycker verkligen synd om dom som fyller år typ dagen innan eller på julafton. Jag har ju en chans att önska mig grejer i julklapp och så får jag inte det nä men då kan jag önska mig det i födelsedagspresent. Sen på sommaren har jag många kompisar som fyller år och hara typ tjej kvällar där vi grillar sitter ute i shorts och linne till myggen kommer och äter upp oss, jag hade också velat ha en sån tjejkväll när jag fyller år men jag får ha en innomhus med lekar isället ;) funkar jätte bra det med :D
Men nu är det bara 13 dagar kvar sen är jag 16 woop woop ;)
 
Hope you like it, love E ♡

♡ knappt levande ♡

Hej hej mår skit idag också... 
 
Har riktiga problem nu, har inga avsnitt kvar att kolla på på pll så har börjar med tvd som många säger är så bra, är ingen serie tjej men den verkar faktiskt helt okej har bara kommit till fjärde avsnittet men vi får hoppas att jag gillar det för jag kan ju inte vänta ända tills januari för att få se nästa avsnitt ur en serie...
 
men ville bara skriva att jag var levade men bara det...
 
Hope you like it, love E 

♡ juldagen ♡

Hej hej, fortfarande några minuter kvar på juldagen. Igår gick jag upp tidigt för at5 hinna locka håret och görs mig i ordning innan vi skulle äta frukost hos min moster med mina kusiner. Efter frukosten öppnade vi julklapparna vi fick av dom. Dom hade beställt något på nätet och det hade inte kommit så jag fick en plånbok som jag hade önskat mig så länge innan jag får det jag egentligen skulle få;) men det blev Jsg jätte nöjd över för jag har önskat mig en ny plånbok och jag är jätte petig med sånt men den fastnade jag verkligen för. Sen åkte vi hem och jag lockade håret lite till för att det skulle se lite frechare ut efter en halvdag med regn och grejer. Sen bar det av till farmor och firade med pappas sida. Mysig! Blev jätte nöjd med julklapparna!!!! Kommer lägga ut builder eller göra en video i veckan när jag når lite bättre för jag har åkt på förkylning och fick idag feber.... Har ont i hela kroppen och mår inge vidare alls, men jag brukar ju inte må så bra på loven tydligen... Sommarlovet avslutade jag med armen i paket, höstlovet hjärnskakning och nu kör vi lite feber, jag som skulle till mellandagsrean i morgon. aja får ta det en annan dag.
 
men nu ska jag kolla på film och sova... Har sovit typ hela dagen idag men det verkar behövas.
 
Hope you like it, love E 

♡ julafton imorgon! ♡

Asså det känns verkligen inte som att det är julafton imorgon men det ska bli härligt :) Va på stan förut en nstund för brodern skulle klippa sig och jag behövde något jag kan ha på mig i morgon. hittade ett linne men lite grejs på siom får funka.  Men nu kommer lite bilder på julklapparna jag har fått. 
här är årets julgran, riktigt snygg tycker jag.

 ddom här är från the body shop och jag fick det av marielle i julklappsleken jag hade med dom. En dusch cream i pepparkaka och vanilj bodymist.

Denna fick jag av matilda super duper gott! blommig men ändå frech och aa svårt att förklara dofter men den gillar jag iaf :D



här är settet med borstar jag fick av olivia som hon köpte i london. Det är ju lite jag med rosa och lite bling bling.



body lotion och body mist från vs i vanilj. luktar underbart!!!!
 och här är paket jag ficvk av moa som jag ska öppnaq i morgon, kan ju bara säga att jag är riktigt nyfiken på vad som finns inuti

här är bpdy lotion och duschcream i coconut som också luktare ljuvligt så nu kommer jag ha olika dofter varje dag ;)
 
imorgon kommer det inte bli någon uppdatering för då har jag fullt upp med annat. men just nu har jag etty stort problem, jag vet inte om jag ska ta mina vanliga skor eller om jag ska ta mina skor som jag hade på konfirmationen och skolavsluningen alltså svarta skor med "klack" asså det låpter så fult men det är ju så det är... men nu ska jag duscha och fixa det sista inför imorgon så jag kan slappa i kväll
 
 
Hope you like it, love E 
 

♡ Dan före dan före dopparedan ♡

Hej hej, det är helt otroligt. I övermorgon är det julafton super härligt!!
har varit jätte dålig på att blogga under december men nu ska det bli ändringar på det, hr haft fullt upp med skolan och fixat det sista innan betygen. Efter skolan har man skyndat sig ner till stan för att hinna köpa en julklapp för art sedan skynda sig till träningen sen hen duscha äta sova och sen börjar det om igen.
 
Sista veckan i skolan var väl egentligen som alla andra skoldagar, onsdagen var nog den dåligaste dagen på riktigt länge. Det var en riktig piss dag i skolan och sen skulle jag gå ner till stan för att fixa med mitt kort men nej det funkar ju inte och allt gick bara fel.
 
fredagen var däremot väldigt härlig. På morgonen så körd. Jag julklappsleken med marielle och Josefine och då fick jag en duschtvål från the body shop som luktade pepperkaka, muuuuuums!!!! Sen så fick jag en body mist typ i vanilj också från the body shop.
jag och Olivia delade också julklappar då och vi bestämmde oss för att vi inte kunde vänta så vi öppnade direkt i skolan med en folksamling runt oss som skulle kolla vad vi fick. Av Olivia fick jag body lotion och body mist i vanilj från vs i "litet" format om ni förstår vad jag menar, ett set med fyra borstarm en ansikts mask och en ask med body lotion och duschtvål från i love... I doften coconut. Mums!!! Detta var också födelsedagspresenter eftersom att det bara är arton dagar kvart tills jag blir 16. 
 Igår var jag på lite tjejkväll hos en kompis som har fyllt år. 
 
 
Vi hoppar fram till idag. Fjärde advent, sen träning och sen var jag tränare. träningen gick bra, en bra sista träning innan lite julledigt. Vi har också klätt granen idag och jag har slött in typ alla julklappar. Älskar att slå in paket och fixa snöre och aa bara pyssla och greja. 
Jag och Matilda bytte julklappar idag också och vi ville också öppna idag Och jag fick en vs body mist i doften aqua kiss, den är riktigt frech och go! Blev dubier nöjd över den! 
 
Ska försöka bilder på allt imorgon när man ändå är ledig, brukar ju tyvätt bli så att man kommer på massa annat när man är ledig och inte hinner blogga. Men jag ska börja det nya året med att blogga minst fem gånger i veckan och det kan vara allt mellan dagen, outfits, träning eller kanske tips. Men ni för ha det så bra så ska jag kolla på lite film eller något.
 
Hope you like it, love E 
 

♡ Lucia ♡

Som ni kanske har märkt så la min kära vän Oscar upp en bild i går när han hade sin hörlur i näsan... inte det vakraste jag sätt men aja sån är han.  
Igår kväll kom Olivia hit och så sov hon här tills idag så vi kunde fixa oss tillsammans till lucia tåget. Jag var du tärna som ni ser på bilden här och Olivia va tomte.Är förvånad att det ändå gick så bra idag, är ju trottsallt fredag den trettonde. 
Här är nästan alla mina flickor som var med idag :D  alla var jätte duktiga men nu ska jag fortsätta se på konståkningen på tvn ;)
 
Hope you like it, love
 
 

Hej

BLOGGRAPE


♡ sushi sushi ♡

Hello my friendooos! 

Hur är livet? Mitt liv rullar på och jag är taggad på att få jullov! Alla andra va lediga idag men det va inte vi på min skola för vi är tydligen inte kommunalskola...

Men jag och Olivia körde lite sushi dejt förut, första gången jag käkade sushi och det va helt okej ;)
Sen pluggade vi lite till matteprovet, gick helt okej ;)

Imorgon så ska jag träna och sen hämtar vi upp Olivia så ska hon sova hos mig så vi kan fixa oss till lucia på fredag. Så aa det blir ingen party night direkt ;) 


Bjuder på en bild från rasten idag, snöggingar där!! 

Hope you like it, love E 




 

♡ näst sista veckan ♡

Sååååå härligt med näst sista veckan i skolan inna jullov! Hade en ganska soft dag i skolan och det gillar vi starkt!
 
På träningen gick det väl varken bra eller dåligt, har varit på typ depp humör idag, men jag har liksom bara varit döende i mörkret. 
 
 
Har hittat en snygg klänning från cubus men den är slut på nätet så den är väl antagligen slut i butik också men jag får kolla nästa gång jag är på torp. 
 
Imorgon så ska jag vara med Oliven en stund och vi ska käka sushi har vi fått för oss... har aldrig smakat detta men olivia tycker att detta är super gott så jag får la testa ;) 
Igår gjorde jag bounty eller hur det stavas och dom blev super goda ska försöka lägga ut receptet i morgon när jag kommer hem. 
 
Men nu så ska jag softa lite ni får ha det.
 
Hope you like it, love E 
 

♡ andra advent ♡

Redan andra advent och nästan halvvägs till jul och snön har äntligen börjat lägga sig men den försvinner väl snart för det skulle väl regna sen... Nästa vecka är det lucia och jag ska tydligen vara tärna, tänk om jag tappar juset eller om nä jag vet inte...
 
Igår var det iaf tävling och det gick helt okej. Åket var inte det bästa jag gjort men jag är ändå nöjd för att jag fick domaren att le tre gånger, ni kanske tänker det är väl inte så svårt men konståkningsdomare ska sitte där och skriva på sina papper och se sura ut. Vi skulle varit tre stycken men det var en som strök sig i sista minuten så vi blev bara två och jag tog hem vinsten. 
 
Idag ska jag till ishallen för att ha lite koreografi för att fixa och trixa med programmet. 
Här är jag och mina snygga tjejor, jag står där bak och gömmer mig. 
Här hade vi make-upen denna tävlingen, lite guldglitter, ett som man typ rollar på och en annan från loreal eller något, haha vet inte riktigt. Sen "lite" blått glitter från makeup store.
Så här blev frillen denna gång en vanlig enkel bulle med bena. 
 
Men nu ska jag käka lite innan träningen så ni får ha det gött haj!
 
Hope you like it, love E ♡

♡ Tomorrow ♡

Hej svejs! Imorgon är det tävling, Inte taggad alls men det kommer väll.
 
Idag så gick träningen inget vidare alls, men sista timman hade jag agnes och joanna helt och hållet flabb ;) 
VIlle bara säga att jag lever för nu ska jag kolla på IDOLFINALEN!
Vem hejar ni på? Vet inte riktigt vem jag hejar på men det måste nog bli ELIN!
 
Hope you like it, love E ♡ 

♡ skitsnack ♡

Hej hallå!
 
Idag hittade Matilda till Uddevalla och till min skola där hon letade sig in till min koridor och satte sig där och väntade på mig medans jag övade på luciatåget. Sen sprang vi hem till mig i regnet och åt lite och snackade lite skit, och sedan åkte vi till träningen. Den gick helt okej idag faktiskt! var riktigt kul idag, när vi fick va på stora isen istället för lilla och kuna åka program utan att folk var ivägen. 
 
Denna och nästa vecka har vi mycket prov och läxförhör och så eftersom dom sätter betygen nästa vecka eller aa när det nu är, snart iaf.
Om min lärare är på bra humör så för jag eventuellt ett C i matte. Vilket jag har fruktansvärt nöjd över, från att ha E i sexan och inte färstå det minsta... till att förra året ha ett D och Förstå grunderna och nu hänga med på lektionerna och ändå kunna prestera helt okej bra på proven.
 
Men jag hoppas ni har det bra så ska jag se om jag hinner/orka blogga imorgon innan Idolfinalen. På lördag är det tävling och på söndag ska jag fixa och trixa i programet och sedan vara tränare i två timmar så det blir lite skojsigt. Sen måste jag dfå tummen ur och börja köpa lite julklappar har bestämmt grejer till de flesta men har knappt börjat. 
 
Hope you like it, love E ♡ 

♡ Basket ♡

Tänderna sitter kvar jag lever och det känns att jag har skrot i munnen...
Imorse va de fruktansvärt ville bara göra sönder allt i min närhet så ont det gjorde...
Men tog lite piller och sen lugnade det sig, i skolan idag har det la varit en helt normal dag förutom att vi hade idrott i andra grupper, tråkigt att Olivia inte va med men shiiiit va jag skrattade. Vi körde basket och innebandy, två bollsporter jag inte alls gillar men det va riktigt kul faktiskt.

Fick även en lånedator idag vilket var skönt att jag kan börja jobba i princip som vanligt igen.

Har ni sätt julkalendern? Tycker ni att den är bra? 

Jag har sätt alla fyra avsnitt och det är nu den börjar tycker jag, innan känns det som om det har varit ett 45 minuters långt intro.  Men även om den är jätte dålig hör det till att kolla på den, så är det och kommer alltid att vara.

Imorgon kommer Matilda hit en sväng innan träningen, för hon ska skugga en skola här i Uddevalla och då tyckte jag att hon kunde stanna här innan träningen och snacka lite skit :) 

Jag skulle verkligen vilja ha denna frillen någon gång när man ska iväg på något eller så, tycker den är fin men ändå söt.  
Men nu ska jag sova en stund så mina tänder får flytta på sig lite,

Hope you like it, love E 

♡ Tut tuut ♡

Tänkte bara köra snabbt och kort inlägg.

Ihelgen var det tävling är helt okej nöjd med åket, axeln satt och ett felfritt åk, har ju tränat tre gånger på en månad. Slutade på en andra plats av 10 stycken. 



Här har ni min frill som älskade moa gjorde, ser kanske inte jätte bra ut på bilderna men det va sjuuukt snyggt! 

Idag var det räls insättning, har inte haft speciellt ont alls, men det kommer imorgon så jag får se om jag tränar. 
Före

Efter

Aa, det kunde ju blivit värre men man vänjer sig väl snart att man har lite skrot i munnen. 

Bloggar från mobilen så aa jag vet inte hur det blir men jag hoppas det blir bra

Hope you like it, love E 


♡ Q/A ♡

Fick en fråga förut idag.
 
Skulle inte du få tandställning snart? Jo du har fattat det hela rätt ;) Imorgon smäller det! Åker tidigare från skolan för att få fixa med detta så, ja vet inte riktigt vad jag ska säga ;)

Varför ska jag ha det? För jag har en hajtand ;) haha nej men jag har en tand som sitter högre upp det har alltså varit för trångt. Har dragit ut två tänder, Jag har tandläkarskräck men har nu världens bästa tandläkare som tar det lugnt berättar vad han ska göra och är rolig... vad kan man begära mer liksom, bara det att förra gången jag var där berättade han att han skulle sluta... men det har inget med detta att göra för jag ska ju inte till han imorgon ändå ;)
Men jag tror inte att det kommer bara värst i morgon utan det kommer till veckan när det börjar skava och tänderna dras hit och dit, men jag gör detta för att jag har problem med den tanden och tycker det är fruktansvärt fult, och jag hoppas på ett bra resultat efter två år och jag får ta bort den ;)
 
Hope you like it, love E
 

RSS 2.0