♡ C ♡

Måste bara dela med mig om att jag fick ett c på mitt hatade matteprov och jag är stolt!

Nu har min älskade Olivia kommit hem! Ska bli härligt att träffa henne! Min lilla shopping tönt ;)

Träningen gick helt okej programmet gick åt helvete dock men det kanske går bättre imorgon innan tävlingen på lördag.

Men nu ska jag dejta kudden lite så hare gött :)

Hope you like it, love E 


♡ snart december ♡

Hej gott folk! 

Idag var det en jobbig dag, vet inte egentligen varför eller det var väll sista lektionen som förstörde hela dagen. 
Dageb började med att jag brännde mig på locktången skyndade mig sedan till skolan och åt en kaka till frukost på elevrådet. 
Innan lunch så hade vi idrott och så skulle jag göra en volt och det första min lärare säger är, Emmie skadade du dig? Haha vilket jag inte gjorde ;)

Sen så gick dagen bra tills sista lektionen där allt bara blev dåligt. 
Gick sedan ner på stan med Sanna och vi satt och snacka en stund innan hon skulle träna och så sprang jag in på banken för att fixa en grej. Sen köpte jag en varm choklad på EH och åkte sedan hem och pluggade lite. 

Hope you like it, love E 

♡ Wantines ♡










Bloggar från mobilen så vet inte hur detta blir ;) 

Här är iaf lite grejer som är på min wantines lista! I år på min önskelista är det väldigt mycket lukt grejor, tycker om att lukta frecht, eller ja vem gör inte det ;) 

Hope you like it, love E 

♡ Räkor ♡

Tjolahopp!
 
Idag är det Tisdag vilket betyder chill dag i skolan.
 
Olivia flydde landet idag så alla i klasen trodde att jag inte skulle klara mig och att jag skulle sitta själv men även om man kanske inte tror det så har jag andra kompisar också ;)
 
Imorgon har jag völ lite pluggdag, vi har inget denna veckan men allt nästa veckan så aa jag vet inte riktigt var jag ska börja för jag känner att det är lite luddigt. Annars har jag inget att skriva. 
 
Imorgon ska jag försöka göra ett litet "inspo" collage om något.
 
Men nu ska jag s e om Olivia har kommit fram till hotellet och se hur hon har det ;)
 
Hope you lite it, love E 
 

♡ Måndag igen ♡

Hej hej ny vecka,
under helgen har jag haft mys helg med Moa så vi lagade mat bakade och kollade på film och hade det super mysigt.
 
Idag så var det en vanlig dag i skolan för en gång skull hade vi ingen vikarie utan alla lärare var tillbaka från sjukskrivningen ;)
Sista dagen olivia var i skolan innan London, så imorgon så blir jag forever alone i skolan... 
Men jag får väl se det possitiva att  när hon kommer hem har hon köpt julklapp och födelsedags present till mig och jag får tid att  köpa grejer till henne nu när hon inte är med. 
 
I fredags så släpptes biljetter till the fooos konsert, jag och olivia var sjukt taggade på att pka till stockhom och kolla men idag när vi satt och snacka så tänkte vi att det hade varit kul att gå men bättre spara pengarna till våran vecka i london som vi ska klämma in i sommar eller någon weekend som jag och olivia klämmer in i tränings schemat.
 
Har då inte tränat i helgen häller fömr att det gick som det gick i fredags men får se hur det blir med träningen denna veckan eftersom det är tävling till hlegen så behöver jag ju träna lite och iaf åka igenom programmet någon gång så jag får lite kännsla som jag skrev i förra inlägget. 
 
Funderar nu på om jag ska sätte min och plugga lite men jag vet inte rikigt vad jag ska plugga för det är väldigt luddigt i skolan nu, men får sätta mig och skriva ner lite fakta om röda korset som kanske inte ör jätte kul men viktigt för dem utsatta. 
 
Ha det chill så ska jag försöka skriva mer imorgon. 
 
Hope you like it, love E 

♡ That feeling ♡

Känslan att komma på isen känna vinden i håret ;) är helt underbar, tyvärr varade den känslan inte så länge tränade bara typ 40-45 minuter idag för att jag fick huvudvärk, så får vila imorgon och försöka träna lugnt på söndag kanske, vi får se hur jag mår, orkar och känner. 
 
Annars har dagen varit som en vanlig Fredag, började öva på lucia tåget idag. Och då undrar ni, ska Emmie vara lucia i år? NEJ! antagligen inte fy vad läskigt att ha levande ljus i håret och så ska hela skolan kolla på en men det hade ändå varit en rolig känsla och vilken minne det hade varit, men jag får se hur det blir om jag och olivia ställer upp oss som kandidater. än så länge är jag bara tärna eller tomte har inte betsämmt mig ännu. Tänk att vara en söt lite tomte fast jag vill ändå vara tärna. Jaja det löser sig hela tre veckor kvar typ ;)
 
Imorgon så är det upp ganska tidigt för brodern ville att jag skulle kolla på hans simskola får se hur det blir med det, sen ska jag på öppet hus på gymnasieskolorna för att kolla runt i lokalerna och ställa lite frågor och så. 
Annars i morgon får jag se hur jag gör blir antagligen en helg med moa om vi kommer fram till vart vi ska vara någon stans ;)
 
Haha aa helt ointresant inlägg men jag kände att jag vill skriva lite men har inte så mycket att skriva om men nu så blir det kanske kolla lite pll va länge sedan nu och sen blir det älskade kudden, okej sitter redan i sängen men det har inget med detta att göra så ha det bra lev livet och fånga dagen ;)
 
 
Hope you like it, love E 
 

♡ Årets första snö! ♡

Äntligen har det snöat, dock har det inte lagt sig men så härligt när man går ut och ser de vita små flingorna dala ner från himmelen.
 
Idag hade vi hlr, hjärt och lungräddning, i början trodde jag att jag skulle dö vad kul det såg ut men sen blev man seriös. När jag skulle rädda livet på olivia genom att göra framstupasidoläge eller vad det heter fick jag överge henne där medvetslös för att jag skulle till tandläkaren och dra ut tand nummer två, gick bätte denna gången på ett sätt men denna tanden satt lite hårdare än den förra. Aja behöver kanske inte gå in på hur det är men nu är det bara 11 dagar kvar till räls, vet inte om taggad är rätt ord men jag vet ju att resultatet kommer att bli bra :D
 
 
 
 
 
 
Här är lite inspo bilder från weheartit.com
 
Här får ni lite bilder från dagen, 
 
 
Dagens outfit // Tjocktröja - Bikbok // Jeans - Gina tricot // Örhängen - Bikbok // Jacka - Cubus // Skor - Polen//
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här va varån fina docka som vi övade på, han va såå snygg. 
 
Imorgon ska jag äntligen få träna! har tränat en gång på tre veckor som sagt och jag får "myror i bena"! 
Men nu så ska jag kolla på Elsas värld så ni får ha det puss!
 
Hope you like it, love E 
 
 

♡ kyligt ♡

Hemkommen från skolan nu. Efter skolan gick jag ner till stan en snabbis och fixade lite ärenden och innan jag skulle åka hem gick jag in och köpte en varm choklad och gick ut till bussen tio minuter kvar till den gick vänat på den sen kommer det upp att bussen är 10 minuter sen... tio minuter senare kommer bussen men då får vi inte gå på den utan får vänta på nästa buss som går om fem sju minuter. Ibland hatar man västtrafik.
 
     
Här har ni vad jag köpte till min mobil i helgen, det är som ett klistermärke med massor av bling! Asså det är ju lite jag, älskar ju bling!
Oseriös bild men bjuder på den
         Här har ni bilder på vad jag och Olivia käkade i helgen, ben&jerry och daim choklad, mums!
 
Här har ni filmen som jag tipsade om igår den hette en vänskap och inte en vän men aa nu ser ni hur omslaget är också så gå kasnke ni hittar den.
 
Mitt mål med denna veckan är att försöka träna vill verkligen tillbaka och snart är det test och tävling och det hade varit kul om man kunde vara i någotlunda form, har "tränat" en gång på tre veckor, tycker det är fruktansvärt jobbigt ;)
 
Men ni får ha det gött guys så skriver jag mer i morgon. Trodde nästan att snön skulle komma idag, det var sååååååå kalt men ändå lite mysigt med den stora tjocka halsduken och den mysiga jackan och en varmchoklad i handen. 
 
Hope you like it, love E 

♡ snart tandlös ♡

Hej hej, hemma från skolan idag pga besök hos tandläkaren. Drog ut en tand... ska dra ut en till på torsdag. Ska ju få räls om två veckor.
 
Så jag har pluggat lite hemmifrån idag, pluggat lite matte och lite svenska, ska vara lite duktig och köra lite syslöjd också.
 
imorgon ska jag tillbaka till skolan igen och försöka komma i fas eftersom jag har varit borta ganska mycket förra månaden och ska bort några timmar denna månaden också så ja...
Ska försöka komma tillbaka till träningen på torsdag men vi får se hur det blir vill verkligen tillbaka och träna och sncka med mina frendos!
 
Såg på en film förut när jag kände mig lite hanikappad när halva munnen var borta ;) en oväntad vän hette den och den ser sjukt tråkig ut men det borde ni se, väldigt gullig och att den du minst anar kan bli din bästa vän.
 
Men nu ska jag plugga lite till innan jag ska äta lite. Det kommer kanske inte bli jätte intresant bloggning nu men ska försöka lägga ut s¨¨mycket bilder som möjligt, lite inspo och lite julklapps tips kanske.
 
Hope you like it, love E 
 

♡ Kalas ♡

Hej hej sitter nu hos Olivia ochhennes bror har precis haft kalas så det blev tårta. kakor och massa god mat.
IKväll ska vi käka b&j och kolla film, förut va vi på torp en snabbis köpte inget speciellt.
 
har gjort en video som antagligen kommer upp senare. 
 
 
Hope you like it, love E


♡ Normal is Boring! ♡

Hej hej!!! 
 
Träningen var kanske inte sp bra som jag trodde. Tillbaka på ruta ett igen... Hoppade på träningen för tidigt och var hemma igår p.g.a huvudvärken igen... Men idag var det bättre så mot skolan men får  ju inte träna denna veckan... Det blev väldigt mycket "..." i början men hoppas att det försvinner nu ;)
 
Skolan idag var väl aom alla andra fredagar, det går långsamt för man vet att det blir helg snart, inga speciellt roliga lektioner heller men det funkade. 
Ikväll blir det Idol en timma tidigare än vanilgt, fotboll ska alltid gå före, fattar inte grjen ;)
 
I helgen blir det antagligen en sväng Olivia, sover där och har en riktig mys helg. 
Har inte så mycket annat planerat vilket är gasnka könt att göra lite som man själv vill och orkar. 
 
Just nu är jag bara sugen på att det ska komma lite snö och åka till jul på liseberg! så mysigt!
 
Nu ska jag äta upp min mat och vänta på att mamma ska komma hem så vi kan åka och köpa godis!
 
Hope you like it, love E ♡
 

♡ Första träningen ♡

på två veckor. Var väldigt skönt att komma tillbaka till isen igen, man känner sig hemma när man går in i ishallen känner den kalla luften och knyter på sig skridskorna så att huden börjar försvinna på lillfingrarna.
 
Nu känner jag mig lite bättre så jag tänkte börja blogga lite oftare. Sen i fredags har jag gjort,
 
Lördag, Familjen var och fikade hos några kompisar, lite mycsigt har inte träffat dom på huuuur länge som helst. 
 
Söndag, Åkte en snabbis till Matilda så vi fick snacka en stund, har ju kanppt pratat den senaste en och en halv vecka sen. Så vi fikade lite och hade det mysigt.
 
Måndag, Tillbaka till skolan och det hände inte så mycket, tror jag, har inget minna från i måndags så jag antar att det va som vilken måndag som helst. 
 
Tisdag, Klassen skulle gå till gymnasiemässa och kolla där, är ju snart dax att välja, redan i maj ska jag veta vad jah ska bli när jag blir stor. Sen åkte jag hem och softade lite. 
 
Idag, Gick till skolan som vanligt och hade en välsigt soft dag, hade matteprov sista timman. Vet inte riktigt hur det gick, men aja hoppas iaf att det blev ett godkänt. Sen direkt när vi slutade skyndade jag mig ner till stan för att springa in på Willys och köpa lite mellanmål och skynda mig till ishallen. Idag fick jag extra träning eftersom jag inte har tränat på två veckor och inte kunde komma igår. så nu har jag precis kommit hem och ätit lite och ska nu softa en stund och kolla om vi har några läxor, annars ska jag kolla lite på Pll.
 
Ska försöka ta en bild på min nya jacka som jag köpte i måndags, har inte hunnit det än men det kommer väl så småning om. 
 
Hope you like it, love E 

♡ FRIDAY ♡

Äntligen fredag, inte för att denna veckan har varit så jobbig men ändå skönt med helg och kunna slappa lite.
 
Igår var det torsdagfika med olivia, för en gpng skull så bytte vi från vårat fik till ett annat för att vi ville prova deras varma vita choklad. Den var faktiskt väldigt god. 
                                                                       
 
Sedan tog jag mig en sväng till ishallen för att räffa alla goingar där, det är svårt för er som inte åker att fatta hur jobbigt det är att inte vara där på en vecka, andra veckor bor vi i ishallen men nu får jag knappt kolla. 
 
Idag så blev det skolan och när jag gick hem smsade jag lite med Moa och hon frågade om jag var hemma så hon kom över en stund så vi kunde snacka lite om allt och lite till. Annars ikväll så har jag slappat i soffan och kollat på idol.
 
Har börjat kolla lite på olika julklappar till allt folk men jag tycker det är jättesvårt. Men är så sjukt taggad inför nästa månad och början av Januari. Vill ha julafton nu och jag vill fylla år, bara 62 dagar kvar till jag är SEXTON!!!!!  Nej jag vet det är inget speciellt med att fylla sexton men jag är så taggad på att fylla år. 
 
Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer ev om jag orkar och hinner ska jag till kannan en snabbis med Joanna och på söndag så blir det ev kannan igen med Moa men det är inte säkert det heller vi får se vad som hinns med. 
 
Men nu så ska jag kolla vem som åker ut på Idol och sen ska jag sova typ, är alltid så trött på fredagar... är det inte då man ska vara pigg och vara uppe länge?!
 
Hope you like it, love E ♡
 
 

♡ Hjärnskakning ♡

Hej gott folk. Detta kommer bara vara ett i lägg där jag berättar att jag har överlevt. 

Hade en sjukt kul dag i Göteborg sen på träningen åkte jag på hjärnskakning och därför kommer jag inte blogga

Hope you like it, love E 

RSS 2.0